Actualitate

Doi bărbaţi şi o femeie, reţinuţi după ce au răpit o minoră de 15 ani la Huedin

Doi bărbaţi de 37 și 21 de ani și o femeie de 26 de ani, reţinuţi de poliţişti după ce au răpit o minoră de 15 ani la Huedin.

Doi bărbaţi şi o femeie, reţinuţi după ce au răpit o minoră de 15 ani la Huedin | Foto: pixabay.com Doi bărbaţi şi o femeie, reţinuţi după ce au răpit o minoră de 15 ani la Huedin | Foto: pixabay.com

 

 


La data de 2 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin – Secția 8 Poliție Rurală Huedin, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, au dispus reținerea a 3 persoane, cercetate în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de lipsire de libertate în mod ilegal.

 


„În fapt, la data de 2 august a.c., în jurul orei 16.15, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că o minoră, de 15 ani, ar fi fost introdusă într-un autovehicul, împotriva voinței sale, de către persoane necunoscute și dusă într-o direcție necunoscută. Ca urmare a apelului, la nivelul Poliției orașului Huedin și al Secției 8 Poliție Rurală Huedin s-a format o echipă complexă, fiind demarate cu celeritate activități investigativ-operative pentru depistarea minorei și luarea măsurilor legale”, a transmis IPJ Cluj. 

CITEŞTE ŞI
Fată de 16 ani, răpită din centrul unei localități din județul Sălaj. Suspectul, un tânăr de 19 ani.

Astfel, potrivit IPJ, s-a acționat cu sprijinul efectivelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor – Serviciul de Investigații Criminale și Poliția municipiului Oradea, context în care minora a fost depistată în jurul orei 17:45, în prezența a trei adulți.


„Conform cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că cele trei persoane, respectiv doi bărbați de 37 și 21 de ani și o femeie de 26 de ani, s-ar fi deplasat cu autoturismul în zona unui centru comercial din orașul Huedin unde se afla minora de 15 ani, alături de o prietenă, iar femeia de 26 de ani, pe care minora o cunoștea, ar fi determinat-o să se urce în autoturism fără a-i spune în mod cert direcția de deplasare”, a mai precizat IPJ Cluj. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Doi tineri, reţinuţi pentru 24 de ore. Au încercat să sustragă bunuri dintr-un supermarket din Gherla. Unul dintre ei a agresat fizic agentul de pază.

Bărbat de 36 de ani, reţinut pentru 24 de ore. A furat peste 29.000 de lei dintr-o sală de jocuri din Dej.

abonare newsletter