Actualitate

Accident rutier la Mănăstirea. Minor pe bicicletă, rănit după ce a intrat pe contrasens. Băiatul, transportat la spital.

Un accident rutier a avut loc duminică, 4 august, la Mănăstirea. Un minor de 14 ani pe bicicletă, rănit după ce a intrat pe contrasens. Băiatul, transportat la spital.

Accident rutier la Mănăstirea | Foto: Depositphotos.com Accident rutier la Mănăstirea | Foto: Depositphotos.com

 

 


Un minor de 14 ani a fost victima unui accident de circulaţie care a avut loc în localitatea Mănăstirea, din comuna Mica. Băiatul a intrat cu bicicleta pe sensul opus de mers şi a fost rănit de o maşină. 

 


„La data de 4 august a.c., în jurul orei 17.10, a fost raportat un accident de circulație în localitatea Mănăstirea, comuna Mica. Conform primelor cercetări, polițiștii au constatat că un minor, de 14 ani, care se deplasa cu bicicleta dinspre localitatea Mica, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din Dej. În urma evenimentului a rezultat rănirea minorului, acesta fiind transportat la o unitate medicală din Cluj-Napoca. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Cluj. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier la Apahida. Un bărbat aflat pe partea carosabilă a fost acroșat de o mașină. Şoferul şi pietonul, sub influenţa alcoolului.

Șofer cu permisul de conducere suspendat, urmărit în trafic de polițiști pe străzile din Cluj-Napoca. Bărbatul a fost reținut.

Ultimele Stiri
abonare newsletter