Actualitate

Accident rutier la Apahida. Un bărbat aflat pe partea carosabilă a fost acroșat de o mașină. Şoferul şi pietonul, sub influenţa alcoolului.

Accident rutier la Apahida. Un bărbat de 52 de ani care circula pe partea carosabilă, acroşat de o maşină. Şoferul şi pietonul, sub influenţa alcoolului.

Accident rutier la Apahida | Foto: Depositphotos.com Accident rutier la Apahida | Foto: Depositphotos.com

 

 


Un accident rutier a avut loc duminică dimineaţa la Apahida. Un bărbat de 52 de ani care circula pe partea carosabilă a fost acroşat de o maşină. Şoferul şi pietonul erau sub influenţa alcoolului.

 


„La data de 4 august a.c., în jurul orei 07.50, a fost înregistrat un accident de circulație pe o stradă din localitatea Apahida. Din cercetările efectuate a rezultat că, un bărbat, de 55 de ani, din comuna Apahida, care se afla la volanul unui autoturism, ar fi acroșat un bărbat, de 52 de ani, care circula pe partea carosabilă, ulterior părăsind locul accidentului. Șoferul a fost depistat în scurt timp de polițiști în comuna Apahida. Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, în cazul șoferului fiind înregistrată o alcoolemie de 1.45 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cazul pietonului o alcoolemie de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis IPJ Cluj. 

Şoferul, reţinut pentru 24 de ore

Potrivit IPJ Cluj, conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, ulterior pe numele acestuia fiind emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore.


„În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și părăsirea locului accidentului”, a mai transmis IPJ Cluj. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Șofer beat și fără permis, prins în trafic pe o stradă din Cluj-Napoca. Bărbatul a fost reținut.

Șofer cu permisul de conducere suspendat, urmărit în trafic de polițiști pe străzile din Cluj-Napoca. Bărbatul a fost reținut.

Ultimele Stiri
abonare newsletter