Actualitate

Scenă incredibilă la aeroport! Pilotul a fost încătușat chiar înainte de a urca la comandă - VIDEO

Un pilot a fost încătușat la bordul unui avion în Houston și îndepărtat de poliție înainte de decolarea zborului.

Un zbor a fost anulat în Houston după arestarea pilotului pentru violență în familie. Foto: captură Roman Rose / X / Fox News Un zbor a fost anulat în Houston după arestarea pilotului pentru violență în familie. Foto: captură Roman Rose / X / Fox News

 

 


Pilotul a fost scos din avion înainte de plecarea programată a acestuia din Houston spre Dallas. Poliția din Houston a identificat pilotul ca fiind Seymour Walker, în vârstă de 45 de ani, care era căutat în baza unui mandat de arestare pentru violență în familie.

 


Forțele de ordine au declarat că au așteptat până când avionul a ajuns la o anumită poartă a Aeroportului Intercontinental George Bush. Ofițerii au urcat la bordul aeronavei și l-au luat pe pilot în primire.

Pilot încătușat la bord înainte de decolare: Arestare șocantă la aeroportul din Houston

Frontier Airlines a confirmat incidentul într-o declarație pentru CBS News, spunând: „Acțiunea a avut loc înainte de începerea îmbarcării pentru zborul 3195 programat de la IAH la Dallas Forth Worth (DFW). Un membru înlocuitor al echipajului nu a fost disponibil imediat și, prin urmare, zborul a fost anulat".


CITEȘTE ȘI:
Un zbor United Airlines a fost forțat să se abată din zbor după ce un „act dezgustător” a provocat un „pericol biologic”

Pasagerilor li s-a oferit o rambursare integrală, un credit sau un loc pe următorul zbor Frontier disponibil. 

Arestare spectaculoasă la aeroport: Pilot scos din avion înainte de decolare

„Companiile aeriene raportează astfel de incidente biroului FAA care le supraveghează, iar noi investigăm toate problemele legate de piloți", a precizat Administrația Federală a Aviației într-o declarație. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Miros urât la bord. Un avion s-a întors de urgență la Berlin

Un avion Boeing pierde roata în zbor. Pasagerii, la un pas de tragedie - VIDEO

abonare newsletter