Actualitate

Adolescent constrâns să întrețină raporturi de natură sexuală cu o minoră de 16 ani, în Huedin. Mai multe persoane, reținute pentru lipsire de libertate și viol.

Cinci persoane au fost reținute, în Huedin, pentru lipsire de libertate și viol, după ce au constrâns un adolescent să întrețină raporturi de natură sexuală cu o minoră.

Minor constrâns să întrețină raporturi de natură sexuală, în Huedin. Imaginile video urmau să ajungă pe internet. Mai multe persoane au fost reținute|Foto: IPJ Cluj. Minor constrâns să întrețină raporturi de natură sexuală, în Huedin. Imaginile video urmau să ajungă pe internet. Mai multe persoane au fost reținute|Foto: IPJ Cluj.

 

 


Marții, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, au documentat activitatea infracțională a 6 persoane, cu vârste cuprinse 16 și 48 de ani, în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiuni de lipsire de libertate în mod ilegal, violul săvârșit asupra unui minor, lovirea sau alte violențe, context în care față de 5 persoane s-a dispus reținerea pentru 24 de ore.

CITEȘTE ȘI: 
Bărbat reținut pentru proxenetism și viol. Trei victime, dintre care una minoră, exploatate pentru practicarea prostituției și cerșetoriei în Cluj-Napoca.

În fapt, la data de 4 august a.c., polițiștii din Huedin au fost sesizați de către un minor, de 16 ani, cu privire la faptul că, în cursul nopții de 1/2 august ar fi fost victima unor infracțiuni, comise de 6 persoane.


În urma cercetărilor s-a stabilit că, în cursul nopții de 1/2 august a.c., „minorul, în timp ce se afla într-un autoturism cu alte două persoane, pe raza comunei Poieni, ar fi fost șicanați de către alți participanți la trafic ce se aflau într-un alt autoturism, fiind determinat să se oprească.

În acest context, persoanele din cea de-a doua mașină ar fi devenit violente, provocând distrugeri autovehicului în care se afla minorul de 16 ani, iar apoi doi dintre aceștia s-ar fi urcat în vehiculul acestora, cu scopul de a-l determina pe conducătorul auto să se deplaseze într-o comună din județul Sălaj”, informează, miercuri, IPJ Cluj. 


Minor constrâns să întrețină raporturi de natură sexuală. Imaginile video urmau să ajungă pe rețelele sociale.

„În fapt, prin întrebuințare de violență fizică, una dintre persoanele cercetate, respectiv o femeie 48 de ani, l-ar fi constrâns pe minorul de 16 ani să întrețină raporturi de natură sexuală cu o tânără de 16 ani, cu scopul de a crea materiale pornografice, pe care ulterior să le distribuie pe rețelele sociale”, arată sursa citată. 

Marți, au fost prezentați cu propunere de arestare preventivă, iar judecătoria Huedin a emis 3 mandate de arestare preventivă față de o femeie și doi bărbați, iar față de 2 bărbați s-a dispus măsura controlului judiciar.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Doi tineri din Cluj, arestați pentru viol și tentativă de viol. Victimele sunt două fetițe.

Ultimele Stiri
abonare newsletter