Actualitate

Cinci mașini, implicate într-un grav accident rutier, în Sibiu

Accident rutier grav, cu cinci mașini și 17 persoane implicate, pe Autostrada A1.

Accident rutier grav, cu cinci mașini și 17 persoane implicate, pe Autostrada A1.|Foto: MesageruldeSibiu.ro Accident rutier grav, cu cinci mașini și 17 persoane implicate, pe Autostrada A1.|Foto: MesageruldeSibiu.ro

 

 


17 persoane sunt implicate într-un accident rutier cu mai multe maşini, pe autostrada A1, km 282, sensul de mers spre Sibiu, informează Mesagerul de Sibiu

CITEȘTE ȘI: 
Cum s-a produs accidentul rutier din Turda, în care a fost implicat un autocar cu zeci de elevi. O femeie şi o minoră, transportate la spital.

Centrul Infotrafic al Poliției Române informează că pe autostrada A 1 Sibiu-Deva, localitatea Miercurea Sibiului, județul Sibiu, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate mai multe autoturisme, la kilometrul 288, pe sensul de mers Sebeș-Sibiu.


A fost activat Planul Roşu de intervenţie.

„A fost activat Planul Roşu de intervenţie în urma unui accident produs pe A1 km 282, sensul de mers spre Sibiu, în care sunt implicate mai multe maşini şi 17 persoane. La faţa locului sunt alocate trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic şi o autospecială de stingere”, potrivit ISU Sibiu. 


Din primele verificări au rezultat două victime, persoanele implicate fiind în evaluări medicale, potrivit Poliției Române. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Trei morţi şi patru răniţi într-un grav accident rutier produs pe autostrada A1

Ultimele Stiri
abonare newsletter