Actualitate

Femeie de 40 de ani din Sînpaul, dată dispărută. A plecat de acasă și nu s-a mai întors.

O femeie de 40 de ani din Sînpaul este dată dispărută. Aceasta a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

Femeie de 40 de ani din Sînpaul, dată dispărută. A plecat voluntar de acasă și nu s-a mai întors. | Foto: IPJ Cluj Femeie de 40 de ani din Sînpaul, dată dispărută. A plecat voluntar de acasă și nu s-a mai întors. | Foto: IPJ Cluj

 

 


O femeie de 40 de ani din Sînpaul este dată dispărută. Aceasta a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

 


Vineri, 16 august 2024, în jurul orei 19.50, Secția 3 Poliție Rurală Baciu a fost sesizată despre faptul că BOROȘ ANA, în vârstă de 40 de ani, în cursul dimineții de 5 august a.c., a plecat de la domiciliu din comuna Sînpaul, iar până în prezent nu a mai revenit.

CITEŞTE ŞI
Trei adolescente, date dispărute dintr-un centru de plasament. Au fost găsite de polițiștii clujeni.

SEMNALMENTE - înălțime aproximativă 160 cm, greutate 70 de kg, păr brunet, ochi căprui.


La momentul plecării, aceasta purta un tricou negru, o bluză de trening de culoare gri deschis, pantaloni de trening de culoare gri deschis și papuci negri, transmite IPJ Cluj. 

Potrivit IPJ Cluj, persoanele care pot furniza orice informaţii despre aceasta sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

AȚI VĂZUT-O? Minoră de 16 ani, dată dispărută. A plecat voluntar de acasă din Apahida și nu s-a mai întors/UPDATE: A fost găsită.

L-AȚI VĂZUT? Minor de 13 ani din Cluj-Napoca, dat dispărut. A plecat voluntar de acasă și nu s-a mai întors/UPDATE: A fost găsit.

Ultimele Stiri
abonare newsletter