Actualitate

Cod galben de instabilitate atmosferică în zona montană a Clujului. Vânt puternic cu rafale de până la 70 de km/h.

Atenționare meteorologică Cod galben de furtuni, cu ploi torențiale, vânt de până la 70 km/h și grindină, pentru zona montană a județului Cluj.

Cod galben de instabilitate atmosferică în zona montană a Clujului. Vânt puternic cu rafale de până la 70 de km/h. | Foto: pixabay.com Cod galben de instabilitate atmosferică în zona montană a Clujului. Vânt puternic cu rafale de până la 70 de km/h. | Foto: pixabay.com

 

 


Meteorologii au emis, sâmbătă, o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică, valabilă în intervalul orar 12:00 - 21:00, în zonele de deal şi de munte, inclusiv în județul Cluj.

Cod galben de instabilitate atmosferică în zona montană a Clujului | Foto: meteoromania.ro

În cea mai mare parte a zonei montane, în nord-vestul Moldovei, nordul Olteniei, nord-vestul Munteniei, precum și în sud-vestul și în sud-estul Transilvaniei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică. Aceasta se va manifesta prin averse torențiale, intensificări ale vântului (viteze la rafală de 50...70 km/h), descărcări electrice și izolat vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor fi de 15...25 l/mp și izolat de peste 30 l/mp.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

A fost prelungit codul galben de caniculă la Cluj. Maximele vor ajunge la 37 de grade.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea sâmbătă, 17 august, la Cluj?

Ultimele Stiri
abonare newsletter