Actualitate

Prognoza meteo. Cum va fi vremea sâmbătă, 17 august, la Cluj?

Prognoza meteo. Cum va fi vremea sâmbătă, 17 august, la Cluj?

Cum va fi vremea sâmbătă, 17 august, la Cluj? | Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook Cum va fi vremea sâmbătă, 17 august, la Cluj? | Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Ziua de sâmbătă, 17 august 2024, va fi călduroasă, cu temperaturi maxime de 34 de grade Celsius.

 


Potrivit prognozei AccuWeather, astăzi, 17 august 2024, vom avea parte de temperaturi maxime de 34 de grade Celsius, fiind emisă și o avertizare cod galben de caniculă. De asemenea, la noapte vom avea minime de 18 grade Celsius. 

Cum ne protejăm de caniculă?

Căldura excesivă poate afecta grav organismul, iar medicii ne sfătuiesc să luăm o serie de măsuri de protecție pe durata zilelor caniculare. 


„Iulie-august sunt vârfurile de caniculă. (Cum ne protejăm de caniculă? - n.red.) În primul rând este evitarea orelor de expunere la soare. De obicei sunt mult mai puternice razele solare după ora 13:00, deci 10:00-18:00 ar trebui stat în casă cât se poate. Îmbrăcăminte cât mai lejeră, deschisă la culoare, să nu fie negru și cenușiu pentru că păstrează caloric mult mai mult și se supraîncălzește corpul. Hidratare corectăRespectarea tratamentelor pentru că mulți sunt diabetici sau tratament cronic post accident vascular cerebral, cardiologic. Fructe, legume, mai puține alimente grase. Și neapărat protecția solară”, potrivit recomandărilor făcute de Horia Simu, managerul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Laguna Albastră, perla turismului din Cluj care captivează privirile tuturor vizitatorilor. FOTO

Cheile Borzești, casa cascadelor din județul Cluj! Se află la doar o oră de Cluj-Napoca și merită neapărat vizitate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter