Actualitate

Amendă şi permis suspendat pentru un şofer care făcea drifturi într-un sens giratoriu din Chinteni

Un bărbat de 33 de ani s-a ales cu amendă şi permis suspendat după ce a făcut drifturi într-un sens giratoriu din Chinteni.

Amendă şi permis suspendat pentru un şofer care făcea drifturi într-un sens giratoriu din Chinteni | Foto: IPJ Cluj Amendă şi permis suspendat pentru un şofer care făcea drifturi într-un sens giratoriu din Chinteni | Foto: IPJ Cluj

 

 


Un bărbat de 33 de ani s-a ales cu amendă şi permis suspendat după ce a făcut drifturi într-un sens giratoriu din Chinteni.

 


„La data de 17 august a.c., în jurul orei 18:30,  polițiștii din cadrul Poliției Municipiul Cluj-Napoca au fost sesizați despre faptul că o persoană, în timp ce conducea un autoturism, ar fi efectuat mai multe derapaje controlate într-un sens giratoriu, situat pe strada George Enescu din comuna Chinteni. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana, respectiv un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Cluj-Napoca”, a transmis IPJ Cluj. 

Amendă şi permis suspendat pentru şofer

Potrivit IPJ Cluj, față de şofer a fost luată măsura sancționării contravenționale, conform prevederilor O.U.G. 195/2002, în valoare de 660 de lei, iar, ca măsură complementară, a fost dispusă suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 30 de zile.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Drifturi ilegale în miez de noapte pe Valea Chintăului. Amenzi de 13.000 de lei și 11 numere de înmatriculare reținute

Ultimele Stiri
abonare newsletter