Actualitate

Clujean condamnat la închisoare pentru că și-a pălmuit fiul în public. Care a fost motivul?

Un bărbat din Cluj a fost condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare pentru că i-a dat trei palme fiului său în public.

Bărbatul și-a pălmuit fiul și a fost observat de o polițistă| Foto: depositphotos.com Bărbatul și-a pălmuit fiul și a fost observat de o polițistă| Foto: depositphotos.com

 

 


Potrivit clujust.ro, un bărbat din județul Cluj a fost condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare pentru că i-a dat trei palme fiului său minor în public.

 


Dosarul a fost deschis la sesizarea unei polițiste chemate la un accident, care a observat când băiatul a primit o palmă.

„A observat o persoană de sex masculin, în stare de ebrietate, aplicându-i o palmă peste față, în partea dreaptă a minorului”, se arată în actele depuse la dosar.


Bărbatul credea că fiul său a produs accidentul rutier soldat cu o persoană rănită.

Citește continuarea articolului pe clujust.ro


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Bărbat arestat după ce și-a bătut copilul de 11 ani și l-a dat afară din casă în miezul nopții, în Dej. Semnal de alarmă tras de polițiști

Violență în familie. Patru copii, bătuți cu cruzime de propriul tată din cauza unui geam spart. Au ajuns cu traumatisme la spital.

Ultimele Stiri
abonare newsletter