Actualitate

Șofer de Bolt, lovit în cap de câțiva tineri, pe o stradă din Cluj-Napoca. Victima a intrat în stop cardio-respirator până la sosirea paramedicilor. FOTO

Un șofer de Bolt din Cluj-Napoca a fost rănit, vineri, după ce a fost lovit cu o sticlă în cap de mai mulți tineri. Bărbatul a intrat în stop cardio-respirator până la sosirea paramedicilor.

Un șofer de Bolt din Cluj-Napoca a fost rănit, vineri, după ce a fost lovit cu o sticlă în cap de mai mulți tineri | Foto: Info Trafic jud. Cluj Un șofer de Bolt din Cluj-Napoca a fost rănit, vineri, după ce a fost lovit cu o sticlă în cap de mai mulți tineri | Foto: Info Trafic jud. Cluj

 

 


Un incident grav a avut loc vineri seara, 23 august, în zona Pieței Engels din Cluj-Napoca unde un șofer de Bolt a fost lovit cu o sticlă în cap de mai mulți tineri.

 


„3 indivizi sub influența băuturilor alcoolice au lovit cu o sticlă în zona capului un șofer de Bolt, după care ar fi fugit”, a scris martorul pe Facebook.

Bărbatul a intrat în stop cardio-respirator până la sosirea paramedicilor.


Din fericire, victima a răspuns la manevrele de resuscitare și a fost transportată la spital.

„Echipajul SMURD tip B2 a fost solicitat în jurul orei 23:20 în piața Engels din municipiul Cluj-Napoca pentru a acorda primul ajutor calificat unui bărbat. La fața locului au găsit un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care prezenta un traumatism cranian și era în stop cardio-respirator. Echipajul a început manevrele de resuscitare, fiind sprijinit apoi de un al doilea echipaj SMURD de tip terapie intensivă mobilă. Bărbatul a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind transportat apoi la spital pentru îngrijiri medicale”, au transmis pentru monitorulcj.ro reprezentanții ISU Cluj.


Update, ora 10:53

Potrivit IPJ Cluj, bărbatul ar fi fost agresat de trei adolescenți. Tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore.


„La data de 23 august a.c., în jurul orei 23.20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați, prin intermediul unui apel 112, despre producerea unui conflict spontan pe strada Ion Agârbiceanu, din municipiul Cluj-Napoca.
Din primele cercetări efectuate a rezultat că ar fi avut loc o altercație între mai multe persoane necunoscute și un conducător auto de 50 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care efectua transport de persoane în regim de taxi, acesta aflându-se staționat pe strada Ion Agârbiceanu.
În timpul stării conflictuale, persoanele necunoscute l-ar fi agresat fizic pe acesta, ulterior părăsind locul faptei.
Astfel, ca urmare a investigațiilor desfășurate în cauză, persoanele bănuite de comiterea infracțiunii au fost identificate de polițiști, respectiv 3 minori cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, din municipiul Cluj-Napoca, ulterior pe numele acestora fiind emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore.
În urma evenimentului, bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care a avut loc evenimentul, fiind efectuate cercetări sub aspectul infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice”, a declarat pentru monitorulcj.ro IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Trei morți și cinci răniți într-un atac cu cuțitul la un festival din Germania. Agresorul este încă liber.

Bărbat din Cluj, rănit într-un accident rutier în lanț, pe Valea Oltului

Ultimele Stiri
abonare newsletter