Actualitate

Bărbat din Cluj, rănit în urma unui accident rutier în lanț, pe Valea Oltului

Un bărbat din Cluj a fost rănit, vineri, într-un accident rutier în lanț, produs pe Valea Oltului.

Bărbat din Cluj, rănit într-un accident rutier în lanț, pe Valea Oltului|Foto: ISU Vâlcea-Facebook Bărbat din Cluj, rănit într-un accident rutier în lanț, pe Valea Oltului|Foto: ISU Vâlcea-Facebook

 

 


Un bărbat de 54 de ani din Cluj a ajuns la spital, vineri după-amiaza, după ce maşina în care se afla a fost implicată într-un accident în lanţ pe Valea Oltului, în localitatea Robeşti. În evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme și șapte pasageri, iar în urma impactului a rezultat o victimă încarcerată.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea au precizat că este vorba despre o coliziune între trei autoturisme, victima fiind găsită încarcerată, dar conştientă şi cooperantă.


„La locul evenimentului s-au deplasat de urgenţă forţe din cadrul Staţiei de Pompieri Brezoi şi Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SAJ. 

Accident rutier în lanț pe Valea Oltului. Un bărbat din Cluj a fost rănit|Foto: ISU Vâlcea -Facebook

Echipajele operative sosite la faţa locului au constatat că în evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme şi şapte pasageri, iar în urma impactului a rezultat o victimă încarcerată. Salvatorii vâlceni au extras cu celeritate persoana încarcerată, pe care au predat-o, conştientă şi cooperantă, echipajului medical SAJ, în vederea asigurării prim ajutorului”, potrivit ISU Vâlcea.


Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea au anunţat că în zonă se circulă alternativ, fiind blocată banda de mers dinspre Sibiu spre Râmnicu Vâlcea, pentru a permite poliţiştilor să facă cercetări şi să stabilească cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Timp de o lună, circulația rutieră pe DN7 a fost închisă pe timp de zi, pentru a permite desfășurarea unor lucrări esențiale la autostrada Sibiu-Pitești. În 7 august, circulația rutieră pe Valea Oltului a fost redeschisă, în urma încheierii lucrărilor de curățare a versanților din zonă, precum și a celor de reparație și întreținere. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

S-au finalizat lucrările pe Valea Oltului cu 2 zile mai devreme. Circulația se redeschide de azi.

abonare newsletter