Actualitate

Ireal! Control judiciar pentru minorii care l-au lovit cu sticla în cap pe șoferul de Bolt.

Un șofer de Bolt a fost rănit, vineri seară, pe o stradă din Cluj-Napoca. Minorii care l-au lovit în cap cu o sticlă au primit control judiciar.

Un șofer de Bolt din Cluj-Napoca a fost rănit, vineri, după ce a fost lovit cu o sticlă în cap de mai mulți tineri | Foto: Info Trafic jud. Cluj Un șofer de Bolt din Cluj-Napoca a fost rănit, vineri, după ce a fost lovit cu o sticlă în cap de mai mulți tineri | Foto: Info Trafic jud. Cluj

 

 


Un șofer de Bolt din Cluj-Napoca a fost rănit, vineri, după ce a fost lovit cu o sticlă în cap de mai mulți tineri. Bărbatul a intrat în stop cardio-respirator până la sosirea paramedicilor.

 


Victima a fost resuscitată și transportată la spital.

Agresorii erau trei minori cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, iar aceștia au fost prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, unde au fost plasați sub control judiciar.


„La data de 24 august a.c., au fost prezentați procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, iar față de aceștia s-a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Șofer de Bolt, lovit în cap de câțiva tineri, pe o stradă din Cluj-Napoca. Victima a intrat în stop cardio-respirator până la sosirea paramedicilor. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter