Actualitate

Vreme caniculară cu temperaturi de până la 36 de grade și disconfort termic ridicat. Prognoza meteo pentru Cluj.

Prima zi de toamnă aduce temperaturi caniculare în Cluj și alte zone din țară, cu un disconfort termic ridicat. Prognoza meteo pentu Cluj.

Prognoza meteo pentru duminică, 1 septembrie|Foto: Municipiul Cluj-Napoca-Facebook Prognoza meteo pentru duminică, 1 septembrie|Foto: Municipiul Cluj-Napoca-Facebook

 

 


Duminică, 1 septembrie, vremea va fi în general caldă, cu temperaturi în creștere și posibile precipitații în zona Transilvaniei și Moldovei. Temperaturile maxime se vor încadra între 34-36 de grade Celsius, iar cele minime de 17-22 de grade Celsius. 

CITEȘTE ȘI: 
Atenționare meteo. Clujul, sub Cod galben de caniculă și disconfort termic ridicat.

Meteorologii au emis, sâmbătă, o atenționare meteo Cod galben de caniculă valabilă pentru județul Cluj și alte zone din nord-vestul și sud-vestul țării.


Astfel, duminică, Clujul este vizat de Codul galben de disconfort termic ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Temperatura maximă va atinge 32 de grade Celsius, iar minima termică va indica 14 grade Celsius. Cerul va fi predominant însorit, vântul va sufla slab și moderat, cu șanse reduse de precipitații. 

Meteorologii avertizează că vremea caniculară va persista și săptămâna viitoare.


Astfel, în vestul și sud-vestul teritoriului și local în rest se vor înregistra temperaturi deosebit de ridicate, vremea va fi călduroasă, chiar caniculară în timpul după-amiezilor, informează sursa citată. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Atenționare meteo. Clujul, sub Cod galben de caniculă și disconfort termic ridicat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter