Actualitate

Clujean reținut pentru furt prin metoda „șmen”, în cartierul Mărăști. Cum a acționat escrocul?

Un bărbat din Cluj-Napoca a fost reținut după ce a furat câteva mii de euro, prin metoda „șmen”.

Bărbat din Cluj, reținut pentru furt prin metoda „șmen”. Cum a acționat escrocul.|Foto: IPJ Cluj Bărbat din Cluj, reținut pentru furt prin metoda „șmen”. Cum a acționat escrocul.|Foto: IPJ Cluj

 

 


Un bărbat, de 57 de ani, a fost reținut de polițiștii din Cluj-Napoca după ce a sustras 2.200 de euro de la o persoană vătămată, folosind metoda „șmen”.

Furt prin metoda „șmen”, în Mărăști

Bărbat din Cluj, reținut pentru furt prin metoda „șmen”|Sursa: IPJ Cluj

La finalul lunii trecute, polițiștii clujeni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, în dimineața zilei de 31 august, după ce a ridicat 13.500 de euro la o casă de schimb din cartierul Mărăști a fost urmărit și înșelat de către un necunoscut care a pretins că a pierdut bani pe stradă. 


CITEȘTE ȘI: 
Victime ale metodei „Accidentul”. Doi bătrâni au rămas fără 36.000 de lei în urma unei înșelăciuni.

„Persoana respectivă a convins victima să îi înmâneze banii pentru a fi renumărați, moment în care i-ar fi sustras suma de 2.200 de euro.

„În urma investigațiilor efectuate, persoana banuită a fost identificată ca fiind un bărbat de 57 de ani”, informează, vineri, IPJ Cluj. 


Astfel, în baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de vineri, 6 septembrie, să fie prezentat magistraților pentru dispunerea unei alte măsuri preventive.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbat din Chinteni, reținut pentru înșelăciune, la doi ani de la incident. Cum a acționat escrocul?

Pseudo IT-ist, reținut de polițiștii clujeni pentru înșelăciune și fals informatic. Prejudiciu de zeci de mii de lei, în urma „serviciilor de consultanță”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter