Actualitate

21 de persoane, salvate de salvamontiști de pe munte în ultimele 24 de ore. Două cazuri de urgență înregistrate în judeţul Cluj.

Salvamontiștii români au salvat 21 de persoane de pe munte, în cursul ultimelor 24 de ore, inclusiv în județul Cluj.

21 de persoane, salvate de salvamontiști de pe munte în ultimele 24 de ore. Două cazuri de urgență înregistrate în judeţul Cluj. | Foto: Salvamont Romania-Dispeceratul National Salvamont - Facebook 21 de persoane, salvate de salvamontiști de pe munte în ultimele 24 de ore. Două cazuri de urgență înregistrate în judeţul Cluj. | Foto: Salvamont Romania-Dispeceratul National Salvamont - Facebook

 

 


Un număr de 21 de persoane au fost salvate de pe munte, în ultimele 24 de ore, 4 dintre acestea fiind predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital, iar 3 au fost predate elicopterului SMURD pentru transport la spital, a informat duminică dimineaţa Salvamont România, pe pagina de Facebook.

 


În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 26 de apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor:
- 5 apeluri pentru Salvamont Prahova;
- 3 apeluri pentru Salvamont Județul Brașov;
- 3 apeluri pentru Salvamont Municipiul Brașov;
- 2 apeluri pentru Salvamont Argeș;
- 2 apeluri pentru Salvamont Hunedoara;
- 2 apeluri pentru Salvamont Neamț;
- 1 apel pentru Salvamont Caraș Severin;
- 1 apel pentru Salvamont Săcele;
- 1 apel pentru Salvamont Brezoi;
- 2 apeluri pentru Județul Cluj;
- 2 apeluri pentru Județul Maramureș;
- 1 apel pentru Județul, Bihor;
- 1 apel pentru Județul Brașov.

CITEŞTE ŞI
O persoană a murit pe munte, iar alte cinci au fost rănite în ultimele 24 de ore. Două cazuri de urgență înregistrate în Cluj.

De asemenea, s-au primit şi 30 de apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

A murit Grig Bodea, părinte fondator al Salvamont Cluj: „Viața i-a fost muntele”

O persoană a murit pe munte, iar alte cinci au fost rănite în ultimele 24 de ore. Două cazuri de urgență înregistrate în Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter