Actualitate

Incident la începutul anului școlar. O mașină „s-a parcat” în mijlocul străzii Arinilor: „Cineva a uitat să tragă frâna de mâna”

O mașină fără șofer a blocat strada Arinilor din Cluj-Napoca, după ce șoferul a uitat, cel mai probabil, să tragă frâna de mână.

O mașină fără șofer a blocat strada Arinilor din Cluj-Napoca| Foto: Info Trafic Cluj-Napoca O mașină fără șofer a blocat strada Arinilor din Cluj-Napoca| Foto: Info Trafic Cluj-Napoca

 

 


Un autoturism a creat confuzie pe strada Arinilor din Cluj-Napoca, după ce șoferul a uitat să tragă frâna de mână, lăsând vehiculul să pornească singur la vale. 

 


Mașina, fără niciun șofer la bord, s-a oprit într-un alt autoturism parcat, blocând complet o bandă de circulație. 

Incidentul s-a petrecut pe o arteră intens circulată din oraș, iar fotografiile surprinse la fața locului au fost rapid distribuite pe rețelele de socializare. Din fericire, nu au fost raportate victime, dar incidentul a provocat aglomerație și frustrări în rândul șoferilor. 


„Pe strada Arinilor cineva a uitat să tragă frâna de mâna”, „A plecat mașina la școală”, „A zis că e aglomerat și să prindă loc de parcare”, au scris o parte dintre șoferi.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Traficul din Cluj la începutul anului școlar: „Așa trafic nu a fost din 1800 toamna...liber”

Accident rutier în județul Cluj! Ce alcoolemie avea motociclistul care a provocat accidentul?

Ultimele Stiri
abonare newsletter