Actualitate

Accident rutier în județul Cluj! Ce alcoolemie avea motociclistul care a provocat accidentul?

Un accident rutier a avut loc în județul Cluj, fiind implicate o mașină și o motocicletă. Motociclistul a fost depistat beat.

Accident rutier în județul Clu! Ce alcoolemie avea motociclistul care a provocat accidentul? | Foto: pixabay.com Accident rutier în județul Clu! Ce alcoolemie avea motociclistul care a provocat accidentul? | Foto: pixabay.com

 

 


 

Un accident rutier a avut loc vineri, în jurul orei 13.05, între localitatea Copăceni și municipiul Turda, fiind implicate o mașină și o motocicletă. Motociclistul a fost depistat beat în urma  testării alcoolscopice. 


 

Se pare că motociclistul în vârstă de 27 de ani, care se deplasa din direcția Cluj-Napoca spre Turda, nu ar fi păstrat distanța de siguranță în raport cu vehiculul din fața sa, intrând în coliziune cu acesta.


La venirea autorităților, s-a constat că motociclistul este rănit, dar și că a pornit la drum sub influența băuturilor alcoolice. 

„Un accident rutier a avut loc astăzi, 6 septembrie a.c., în jurul orei 13.05, pe DN1E60, între localitatea Copăceni și municipiul Turda, implicând o motocicletă și un autoturism.


Potrivit primelor informații, conducătorul motocicletei, respectiv un tânăr de 27 de ani, care se deplasa din direcția Cluj-Napoca către Turda, nu ar fi păstrat distanța de siguranță în raport cu vehiculul din fața sa, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, motociclistul a fost rănit.


Totodată, la efectuarea testării alcoolscopice, în cazul motociclistului a fost înregistrată o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Circulația pe banda a doua a drumului a fost temporar blocată pentru intervenția echipajelor de urgență.

Polițistii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul.”, a transmis IPJ Cluj. 

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Zborul cu avionul, noi culmi de siguranță. Ai putea zbura zilnic timp de 220.000 de ani înainte de a fi implicat într-un accident.

Un tânăr a înșelat o femeie din Gherla prin metoda „Accidentul”. Victima i-a dat peste 7.000 de euro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter