Actualitate

Emoții de toamnă la Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu” din Cluj! Elevii au început noul an școlar.

A început noul an școlar și la Școală Gimnazială „Nicolae Titulescu” din Cluj-Napoca, unde elevii așteaptă nerăbdători să-și întâlnească profesorii, colegii și să se așeze în băncile claselor de curs.

Emoții de toamnă la Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu” din Cluj | Foto: Mădălina Ivan - monitorulcj.ro Emoții de toamnă la Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu” din Cluj | Foto: Mădălina Ivan - monitorulcj.ro

 

 


 

Agitația mare luni, 9 septembrie, la Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu”, unde elevii au pășit timizi, dar și nerăbdători în curtea școlii, pregătindu-se de festivitatea de început de an școlar. 


 

În curte se strâng din ce în ce mai mulți copii, părinți și profesori care așteaptă nerăbdători să vadă ce surprize le-a pregătit noul an școlar. Unii elevi abia așteaptă să-și revadă colegii, în timp ce alții stau lipiți de picioarele părinților, fiind prima zi de școală pentru ei. 


Oricum, toți sunt emoționați. Ba chiar și părinții reușesc cu greu să-și țină emoțiile în frâu, mai ales că sunt conștienți de faptul că fiecare an școlar reprezintă o nouă etapă în creșterea și educația copiilor lor. 

De asemenea, curtea Școlii Gimnaziale „Nicolae Titulescu” este inundată de flori, flori pe care cei mici le țin în mâini, așteptând să le împartă învățătoarelor sau celor mai dragi profesoare. Astfel, curtea este îmbibată în culoare, emoții, fericirea oferită de un nou început. 


Emoții de toamnă la Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu” din Cluj | Foto: Mădălina Ivan - monitorulcj.ro
Emoții de toamnă la Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu” din Cluj | Foto: Mădălina Ivan - monitorulcj.ro
Emoții de toamnă la Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu” din Cluj | Foto: Mădălina Ivan - monitorulcj.ro

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Prima zi de școală. Bucuria revederii, flori, emoții și discursuri. „Mai puțin cu ochii în ecrane și mai mult să ne privim în ochi unii pe alții”

Părinţii care refuză semnarea contractelor cu şcoala, riscă amenzi de până la 5.000 de lei!

Ultimele Stiri
abonare newsletter