Actualitate

O tânără care însoțea o turmă de vaci pe Calea Turzii a fost lovită de un motociclist. Două persoane, transportate la spital. FOTO

Un accident grav s-a produs, luni seara, pe Calea Turzii din Cluj-Napoca în care a fost implicată şi o motocicletă.

O tânără care însoțea o turmă de vaci pe Calea Turzii a fost lovită de un motociclist| Foto: ISU Cluj O tânără care însoțea o turmă de vaci pe Calea Turzii a fost lovită de un motociclist| Foto: ISU Cluj

 

 


Un accident grav a avut loc, luni seara, pe Calea Turzii din Cluj-Napoca în care a fost implicată şi o motocicletă. 

 


O femeie care își însoțea o turmă de vaci a fost grav accidentată de o motocicletă. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 21:00, când femeia s-ar fi angajat în traversarea drumului printr-un loc nemarcat. Motocicleta, condusă de un bărbat de 53 de ani din Cluj-Napoca, a lovit-o în plin. Femeie a fost intubată în urma accidentului.

În urma evenimentului, ambele victime au fost transportate de urgență la spital. 


„La data de 9 septembrie a.c., în jurul orei 21.00, a fost înregistrat un accident rutier pe DN1 E60, pe raza comunei Feleacu.
Din primele cercetările preliminare s-a constatat că o femeie, de 33 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care însoțea o turmă de bovine pe partea carosabilă, în calitate de pieton s-ar fi angajat în traversarea străzii printr-un loc nemarcat și nesemnalizat, a fost accidentată de o motocicletă condusă din direcția municipiului Cluj-Napoca înspre municipiul Turda, de un bărbat de 53 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.
În urma evenimentului, cele două persoane au fost transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. Testarea bărbatului cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier în județul Cluj! Ce alcoolemie avea motociclistul care a provocat accidentul?

Trei mașini, implicate într-un accident la Floreşti. Doi tineri, transportaţi la spital. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter