Actualitate

Incident în prima zi de școală într-un mall din Cluj. Un minor l-a fugărit pe altul cu un cuțit.

Un incident a avut loc luni, după festivitatea de deschidere a noului an școlar. A fost vorba despre o neînțelegere între doi copii, unul dintre aceștia fugind cu un cuțit după celălalt.

Incident în prima zi de școală într-un mall din Cluj | Foto: pixabay.com Incident în prima zi de școală într-un mall din Cluj | Foto: pixabay.com

 

 


Un incident a avut loc, luni, 9 septembrie, după festivitatea de deschidere a noului an școlar.

 


A fost vorba despre o neînțelegere între doi elevi, unul dintre aceștia fugind cu un cuțit după celălalt.

Chiar dacă pe un tânăr nu l-au mai găsit la fața locului, polițiștii fac cercetări cu privire la identitatea minorului. Asupra celuilalt copil, polițiștii au găsit un cuțit.


„La data de 9 septembrie a.c., în jurul orei 12.45, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 3 Poliție au fost sesizați despre un posibil incident între doi minori, în incinta unui centru comercial de pe Strada Alexandru Vaida Voevod, din municipiul Cluj-Napoca.
Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit că este vorba despre o neînțelegere, între doi tineri.
Unul dintre cei doi, a fost condus la secția de poliție pentru continuarea verificărilor, asupra sa fiind găsit un obiect tăietor-înțepător, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.
Celălalt tânăr, nu a fost găsit la fața locului, fiind continuate verificările pentru stabilirea identității acestuia. În continuare sunt efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care a avut loc incidentul și pentru luarea măsurilor legale care se impun”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incident la începutul anului școlar. O mașină „s-a parcat” în mijlocul străzii Arinilor: „Cineva a uitat să tragă frâna de mâna”

Incident fatal la aeroport. Femeie găsită fără viață în zona de recuperare a bagajelor - VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter