Actualitate

Bărbat din Huedin, tâlhărit în propria casă. Tânăr de 20 de ani, reținut pentru furt.

Un bărbat din Huedin a rămas fără bani și mai multe bunuri, după ce a fost tâlhărit de un tânăr de 20 de ani. Infractorul a fost reținut.

Bărbat din Huedin, tâlhărit în propria casă. Tânăr de 20 de ani, reținut pentru furt.|Foto: Depositphotos.com Bărbat din Huedin, tâlhărit în propria casă. Tânăr de 20 de ani, reținut pentru furt.|Foto: Depositphotos.com

 

 


Luni, polițiștii din Huedin au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 20 de ani, din orașul Huedin, cercetat în cadrul unui dosar penal ce are ca obiect infracțiunea de furt calificat.

Prejudiciu de 6.500 de lei

Potrivit datelor din anchetă, în noaptea de duminică spre luni, tânărul a pătruns în locuința bărbatului și a reușit să sustragă mai multe bunuri, precum și suma de 1.250 de lei. La scrut timp, infractorul a fost depistat și reținut.


CITEȘTE ȘI: 
Clujean reținut pentru furt prin metoda „șmen”, în cartierul Mărăști. Cum a acționat escrocul?

„În fapt, în cursul nopții de 8/9 septembrie a.c., tânărul ar fi pătruns în locuința unui bărbat de 61 de ani, din orașul Huedin, de unde ar fi sustras mai multe bunuri și suma de 1.250 de lei, cauzând astfel un prejudiciu în valoare aproximativă de 6.500 de lei”, informează IPJ Cluj

În urma cercetărilor, pe numele numele tânărului a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de marți, acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul judecătoriei Huedin, care a dispus măsura arestului la domiciliu.


Totodată, prejudiciul a fost recuperat în totalitate de polițiști.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Doi tineri din Cluj, dintre care unul minor, au furat bijuterii de 15.000 de lei. S-au ales cu dosar penal.

Ultimele Stiri
abonare newsletter