Actualitate

Trei persoane, ameninţate şi agresate fizic de doi bărbaţi şi femeie, într-un local din Huedin. Unul dintre bărbaţi a fost reţinut.

Trei persoane au fost ameninţate şi agresate fizic de doi bărbaţi şi o femeie, într-un local din Huedin. Unul dintre bărbaţi a fost reţinut.

Trei persoane, ameninţate şi agresate fizic de doi bărbaţi şi femeie, într-un local din Huedin. Unul dintre bărbaţi a fost reţinut. | Foto: Pixabay.com Trei persoane, ameninţate şi agresate fizic de doi bărbaţi şi femeie, într-un local din Huedin. Unul dintre bărbaţi a fost reţinut. | Foto: Pixabay.com

 

 


Trei persoane au fost ameninţate şi agresate fizic de doi bărbaţi şi o femeie, într-un local din Huedin. Unul dintre bărbaţi a fost reţinut pentru 24 de ore. 

 


„La data de 10 septembrie a.c, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Huedin au dispus reținerea unui bărbat, de 39 de ani, din orașul Huedin, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și amenințare. În fapt, la data de 10 septembrie a.c, în jurul orei 13.50, polițiștii au fost sesizați despre faptul că în incinta unui local, din orașul Huedin, a avut loc o stare conflictuală spontană în care au fost implicate mai multe persoane. Din cercetări a reieșit că trei persoane, doi bărbați, de 39 și 80 de ani și o femeie de 34 de ani, ar fi amenințat și ulterior agresat fizic alte trei persoane, din orașul Huedin. În urma investigațiilor desfășurate, în cursul aceleași zile, polițiștii i-au identificat pe cei trei bănuiți de comiterea infracțiunilor, iar față de bărbatul de 39 de ani au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind condus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă. Cercetările sunt continuate de polițiști sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin”, a transmis IPJ Cluj. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Percheziții domiciliare în Turda! Patru persoane, reținute de polițiști pentru proxenetism.

Trei români reţinuţi în Spania pentru că au exploatat prin muncă alți români. Una din victime a plătit grupării 90.000 de euro în contul unei datorii de numai 100 de euro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter