Actualitate

Zboruri din Cluj, ANULATE din cauza grevei de pe Aeroportul Charleroi. David Ciceo: „Sperăm să nu mai continue”

Zborurile dinspre și spre Bruxelles au fost anulate pe Aeroportul Internațional Cluj, joi, din cauza grevei pe Aeroportul Charleroi.

Zboruri din Cluj, ANULATE din cauza grevei de pe Aeroportul Charleroi| Foto: Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj - Facebook Zboruri din Cluj, ANULATE din cauza grevei de pe Aeroportul Charleroi| Foto: Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj - Facebook

 

 


Mai multe zboruri între Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca și Aeroportul Charleroi din Bruxelles au fost anulate, joi, 12 septembrie, din cauza unor greve anunțate pe aeroportul din Belgia.


Este vorba despre curse operate de companiile aeriene Wizz Air și Ryanair.


Plecări

  • W43351 – Charleroi, ora 06:55 
  • FR9546 – Charleroi, ora 10:20 

Sosiri


  • FR9547 – Charleroi, ora 09:50 
  • W43352 – Charleroi, ora 12:25 

„Au fost anulate zboruri spre Charleroi, zboruri Wizz Air și Ryanair datorită grevei. Noi sperăm să nu mai continue. Pasagerii vor fi redirecționați sau vor primi zbor pentru altă zi”, a declarat pentru monitorulcj.ro David Ciceo, directorul Aeroportului Cluj.

Atenţionare de călătorie pentru Belgia

Cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Regatul Belgiei că joi, 12 septembrie, pe aeroportul Charleroi, sunt informaţi de Ministerul Afacerilor Externe că va avea loc o grevă de 24 de ore.


„Pentru ziua de joi, 12 septembrie 2024, conducerea aeroportului Charleroi a anunţat o grevă de 24 de ore, ce va afecta operaţiunile pe acest aeroport. În acest context, capacitatea operaţională a aeroportului va fi redusă, iar unele zboruri vor fi anulate. Greva vizează majoritatea funcţiilor operaţionale ale aeroportului (bagaje, check-in, realimentarea aeronavelor)”, precizează Ministerul Afacerilor Externe.

Românii, sfătuiţi să verifice programul de zbor

Pasagerii sunt sfătuiţi să verifice starea zborurilor pe site-urile companiilor aeriene.


Cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă au la dispoziţie telefonul de permanenţă al Ambasadei României la Bruxelles: +32(0)497428663, mai menţionează sursa citată.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Peste 10 ore întârziere pentru zborul Basel - Cluj-Napoca, operat de Wizz Air. „Nu mai acceptăm întârzieri”. FOTO.

Atenționare de călătorie pentru românii care merg în Belgia. Grevă pe aeroportul Charleroi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter