Actualitate

Accident la Livada, între o maşină şi o motocicletă. O victimă este inconștientă. FOTO. UPDATE: A intervenit elicopterul SMURD.

Un accident rutier a avut loc joi, 12 septembrie, pe raza localităţii Livada, între o maşină şi o motocicletă. O victimă este inconștientă. UPDATE: A intervenit elicopterul SMURD.

Accident la Livada, între o maşină şi o motocicletă | Foto: Andrei Biliga-Radu – INFO TRAFIC jud. CLUJ – grup Facebook Accident la Livada, între o maşină şi o motocicletă | Foto: Andrei Biliga-Radu – INFO TRAFIC jud. CLUJ – grup Facebook

 

 


Un accident rutier a avut loc joi, 12 septembrie, pe raza localităţii Livada, între o maşină şi o motocicletă. O victimă este inconștientă.

 


„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin la un grav accident rutier petrecut pe raza localității Livada. Din primele date, în accident au fost implicate o motocicletă și un autoturism. Au rezultat două victime, dintre care una este inconștientă. Acționează o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și una SAJ”, a transmis ISU Cluj. 

UPDATE:
„Referitor la cele două victime, este vorba despre o femeie și un bărbat. Femeia prezintă multiple traumatisme și a fost intubată de către echipajul SAJ cu medic. Bărbatul este conștient, cooperant, prezintă o posibilă fractură la nivelul unui membru inferior. Nicio persoană aflată în autoturism nu a necesitat îngrijiri medicale. La fața locului a aterizat și elicopterul SMURD”, a transmis ISU. 


Update, ora 16:19

Ambele persoane au fost transportate la spital.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier în apropiere de Huedin. Două victime, printre care și un copil de doi ani, descarcerate de pompieri.

Accident cu trei mașini în Gherla. O tânără de 18 ani, transportată la spital. FOTO

Accident rutier în județul Cluj! Ce alcoolemie avea motociclistul care a provocat accidentul?

Ultimele Stiri
abonare newsletter