Actualitate

Vreme instabilă și ploi. Prognoza meteo pentru Cluj.

Temperaturile cresc ușor, vineri, însă vremea rămâne instabilă, cu șanse crescute de precipitații în unele zone ale țării. Prognoza meteo pentru Cluj.

Prognoza meteo pentru vineri, 13 septembrie|Foto: pixabay.com Prognoza meteo pentru vineri, 13 septembrie|Foto: pixabay.com

 

 


Vineri, 13 septembrie, sunt prognozate ploi însoțite de descărcări electrice în mai multe regiuni ale țării, în zona Moldovei, Transilvaniei, Munteniei și Olteniei. 

Astfel, sunt așteptate ploi de scurtă durată, însemnate cantitativ și însoțite de vijelii și furtuni. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări specifice pe durata ploilor, în zonele montane, însă, vântul va sufla cu rafale de până la 70...80 km/h. Temperaturile maxime se vor situa între 20 - 31 de grade Celsius, iar valorile minime se vor încadra între 6 - 21 de grade Celsius.


În Cluj, vremea va fi plăcută, cu un cer preponderent noros, iar vântul va sufla variabil. Mai ales în partea a doua a zilei cresc șansele de precipitații, astfel că sunt prognozate ploi cu caracter temporar și local. Maxima zieli va ajunge la 25 de grade Celsius, iar valorile termice minime se vor situa în jurul a 13 grade Celsius. 

Sâmbătă și duminică temperaturile scad simțitor, astfel că maximele se vor situa între 15-16 grade Celsius, iar valorile termice minime vor indica 9 grade Celsius. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vremea se răcește la Cluj-Napoca. Se întorc ploile și temperaturile scad și cu 10 grade Celsius.

Ultimele Stiri
abonare newsletter