Timp Liber

Vremea se răcește la Cluj-Napoca. Se întorc ploile și temperaturile scad și cu 10 grade Celsius.

Vremea va fi rece în această săptămână în Cluj-Napoca. De la maxime de 28 de grade Celsius, temperaturile vor scădea și cu 10 grade.

Vremea se răcește la Cluj-Napoca | Foto: pixabay.com Vremea se răcește la Cluj-Napoca | Foto: pixabay.com

 

 


Temperaturile vor fi scăzute în această săptămână în Cluj-Napoca.

 


Potrivit prognozei AccuWeather, ploile își vor face simțită prezența.

Prognoza meteo în Cluj-Napoca, în următoarele zile

Luni, 9 septembrie, maximele vor fi de 28 de grade Celsius, iar temperaturile pe timpul serii se vor situa în jurul valorii de 16 grade Celsius. Vântul va sufla cu putere pe tot parcursul zilei (33 km/h).


Marți, 10 septembrie, se întorc ploile, șansele de precipitații fiind de 88%. Maximele vor scădea până la valoarea de 20 de grade Celsius, iar minimele vor coborî la valoarea de 14 grade Celsius.

Miercuri, 11 septembrie, nu scăpăm de ploi, șansele de precipitații fiind de 83%. Maxima va fi de 21 de grade Celsius, în timp ce minima se va situa în jurul valorii de 14 grade Celsius.


Joi, 12 septembrie, scăpăm de ploi. Pe timpul zilei vor fi așteptate 25 de grade Celsius, iar seara 13 grade Celsius.

Vineri, 13 septembrie, cerul va fi în mare parte acoperit de nori, iar șansele de precipitații vor fi reduse. Maxima zilei va fi de 24 de grade Celsius, iar minima va fi de 14 grade Celsius.


Sâmbătă, 14 septembrie, vremea se răcește brusc și se întorc ploile. Maximele vor scădea până la valoarea de 18 grade Celsius. Pe timpul nopții sunt așteptate 11 grade Celsius.

Duminică, 15 septembrie, sunt așteptate câteva reprize de ploaie în Cluj-Napoca, șansele de precipitații fiind de 60%. Maxima zilei va fi de 17 grade Celsius, în timp ce minima va fi de 11 grade Celsius.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ploile torențiale au făcut ravagii pe drumurile județene din Cluj. Care au fost zonele afectate?

Ultimele Stiri
abonare newsletter