Actualitate

Vreme instabilă și ploi, cu maxime de 24 de grade. Prognoza meteo pentru Cluj.

Vremea instabilă la început de săptămână. Va continua să plouă în mai multe regiuni ale țării, unde sunt valabile avertizări Cod galben și portocaliu de vremea rea și ploi însemnate cantitativ.

Prognoza meteo pentru luni, 16 septembrie|Foto: monitorulcj.ro Prognoza meteo pentru luni, 16 septembrie|Foto: monitorulcj.ro

 

 


Luni, 16 septembrie, temperaturile cresc ușor, însă vremea rămâne închisă, cu averse însemnate cantitativ. 

CITEȘTE ȘI: 
Când scăpăm de ploaie și frig la Cluj? Prognoza meteo pentru toată săptămâna.

În dimineața zilei de luni rămân valabile avertizările meteo Cod galben și portocaliu de ploi și averse torențiale în județele Suceava, Botoșani, Neamț, Iași, Vaslui și Galați va ploua însemnat cantitativ. Cantitățile de apă vor fi de 20...25 l/mp și izolat de peste 40 l/mp. În Banat, Crișana, sud-vestul Transilvaniei, local în zona de munte a Olteniei și în nordul Dobrogei va continua să plouă, iar prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 15...20 l/mp. În Delta Dunării va ploua torențial, iar cantitățile de apă vor fi de 40...60 l/mp.


După ora 10:00, șansele de precipitații rămân ridicate în Banat și Dobrogea și temporar și în alte județe.

Temperaturile minime se vor situa în jurul valorilor de 9-16 grade Celsius. Iar valorile termice maxime se vor situa între 14-24 de grade Celsius.


În Cluj, vremea rămâne închisă, sunt așteptate ploi cu carcater local și temporar, iar vântul va sufla variabil, cu unele intensificări specifice pe durata averselor. Treptat soarele va ieși dintre nori, iar maximele termice vor atinge 17 grade Celsius, în timp ce minimele vor indica 9 grade Celsius. 

De marți, temperaturile cresc ușor, până la 20-23 de grade Celsius, soarele va încălzi mai puternic, iar șansele de precipitații vor fi mai reduse. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Când scăpăm de ploaie și frig la Cluj? Prognoza meteo pentru toată săptămâna.

Ultimele Stiri
abonare newsletter