Actualitate

O persoană a murit pe munte, iar alte trei victime au ajuns la spital. Caz de urgență înregistrat în Cluj.

O persoană a murit pe munte, fiind predată medicilor legişti, iar alte trei persoane rănite au fost preluate de echipajele medicale.

Tragedie pe munte. O persoană a murit, iar mai mulți răniți au ajuns la spital|Foto: Dispeceratul Național Salvamont-Facebook Tragedie pe munte. O persoană a murit, iar mai mulți răniți au ajuns la spital|Foto: Dispeceratul Național Salvamont-Facebook

 

 


Intervenții contracronometru în ultimele 24 de ore a salvamontiștilor. Un caz de urgență a fost înregistrat în Cluj, iar alte persoane rănite au avut nevoie de asistență medicală. Din păcate, o persoană a fost declarată decedată.

Tragedie pe munte: O persoană a murit, iar mai mulți răniți au ajuns la spital

„În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Național Salvamont s-au primit 5 apeluri prin care se solicita intervenția de urgență a salvamontiștilor.


CITEȘTE ȘI: 
Zece reguli esențiale pentru o drumeție în siguranță pe munte

În cazul acestor intervenții au fost salvate 4 persoane. Dintre acestea, 3 au fost predate Serviciului de Ambulanță sau SMURD pentru transport la spital. Din păcate, o persoană a fost predată Serviciului IML”, informează, marți, Salvamont România.

S-au primit apeluri pentru salvamontiştii din Maramureş, Caraş-Severin, Covasna, iar un caz de urgență au fost înregistrat de salvamontiștii clujeni. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Doi turişti străini, recuperaţi de către salvamontişti în zona Peștera Liliecilor. O femeie a căzut în gol zeci de metri.

abonare newsletter