Actualitate

Un bărbat a distrus oglinzile la 7 maşini parcate pe străzile din cartierul Mănăştur, din Cluj-Napoca

Luni noapte, 16 septembrie, un bărbat a distus oglinzile la 7 maşini parcate pe străzile din cartierul Mănăştur, din Cluj-Napoca.

Un bărbat a distrus oglinzile la 7 maşini parcate în cartierul Mănăştur din Cluj-Napoca | Foto: Primăria Cluj-Napoca Un bărbat a distrus oglinzile la 7 maşini parcate în cartierul Mănăştur din Cluj-Napoca | Foto: Primăria Cluj-Napoca

 

 


Luni noapte, 16 septembrie, un bărbat a distus oglinzile la 7 maşini parcate pe străzile din cartierul Mănăştur, din Cluj-Napoca.

 


„În cursul nopții trecute, în jurul orei 23.45, polițiștii locali din cadrul patrulei de ordine publică au depistat pe strada Grigore Alexandrescu, în dreptul imobilului cu nr. 39, o persoană de sex masculin care lovea oglinzile autovehiculelor aflate în parcări, distrugându-le. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că 7 autovehicule aveau oglinzile distruse. Autorul distrugerilor a fost identificat și predat Secției 4 Poliția municipiului în vederea continuării cercetărilor pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere”, a transmis Primăria Cluj-Napoca. 

Un bărbat a distrus oglinzile unor maşini parcate pe strada Grigore Alexandrescu 24 din Cluj-Napoca | Foto: Primăria Cluj-Napoca

De asemenea, bărbatul a distrus oglinzile unor maşini parcate şi pe străzile Bucium 5 şi Ciobanului 8 din Cluj-Napoca. 


Un bărbat a distrus oglinzile unor maşini parcate pe strada Bucium 5 din Cluj-Napoca | Foto: Primăria Cluj-Napoca
Un bărbat a distrus oglinzile unor maşini parcate pe strada Ciobanului 8 din Cluj-Napoca | Foto: Primăria Cluj-Napoca

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Doi tineri au vandalizat o maşină în Cluj-Napoca. Au distrus-o şi furat bunuri din ea.

Un cimitir din Cluj-Napoca, vandalizat. Crucile și pietrele funerare au fost distruse.

Ultimele Stiri
abonare newsletter