Actualitate

Cursuri gratuite de inițiere în scrimă la Cluj-Napoca pentru copii! Vezi până când.

Asociația Club Sportiv Atlas Invictus organizează în luna septembrie cursuri gratuite de inițiere în scrimă la Cluj-Napoca.

Cursuri gratuite de inițiere în scrimă la Cluj-Napoca | Foto: Depositphotos.com Cursuri gratuite de inițiere în scrimă la Cluj-Napoca | Foto: Depositphotos.com

 

 


 

Asociația Club Sportiv Atlas Invictus, cu ajutorul Consiliului Județean Cluj, organizează în luna septembrie cursuri gratuite de inițiere în scrimă la Cluj-Napoca. 
 


Asociația Club Sportiv Atlas Invictus, beneficiară a unei finanțări nerambursabile din partea Consiliului Județean Cluj, organizează, până în data de  30 septembrie, la Cluj-Napoca, cursuri gratuite de inițiere în scrimă. 

Potrivit Consiliului Județean Cluj, proiectul vizează dezvoltarea acestui sport la nivelul județului Cluj, dar și promovarea lui ca un partener de nădejde pentru micii sportivi.


Cursurile se desfășoară în Sala de Scrimă Atlas Invictus și sunt adresate copiilor cu vârsta între 6 – 18 ani, iar până la finele lunii septembrie viitorii campioni ai Clujului au șansa de a se iniția în tainele scrimei împreună cu antrenori din cadrul Asociației.

Programul cursurilor și rezervările sunt disponibile pe site-ul Asociației Club Sportiv Atlas Invictus – www.atlasinvictus.com.


Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Biblioteca Județeană „Octavian Goga” organizează cursuri GRATUITE de antreprenoriat pentru tineri

Cursuri pe șantierul de reconversie a fostei platforme Carbochim pentru studenții de la Facultatea de Construcții, printr-un parteneriat între UTCN și grupul IULIUS (P)

Ultimele Stiri
abonare newsletter