Actualitate

Un polițist beat a provocat un accident la Cluj. A refuzat să fie testat pentru consumul de droguri.

Un polițist clujean a fost prins în timp ce conducea băut în Livada, județul Cluj. Acesta a refuzat să fie testat pentru consumul de droguri.

Un polițist clujean a fost prins în timp ce conducea băut în Livada, județul Cluj | Foto: IPJ Cluj - Facebook Un polițist clujean a fost prins în timp ce conducea băut în Livada, județul Cluj | Foto: IPJ Cluj - Facebook

 

 


Un polițist clujean a fost prins în timp ce conducea băut în Livada, județul Cluj. Acesta a refuzat să fie testat pentru consumul de droguri.

 


La testarea cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 05.40, a fost înregistrat un accident rutier în localitatea Livada, comuna Iclod, cu implicarea unui polițist.
Din cercetările efectuate a rezultat că bărbatul, de 33 de ani, angajat al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, în timp ce conducea autoturismul, pe direcția Gherla spre Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în șanțul de pe marginea drumului.
La testarea acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în momentul în care echipajul de poliție l-a informat că va fi testat cu aparatul DrugTest, acesta a refuzat, motiv pentru care a fost condus la unitatea medicală, pentru recoltarea de mostre biologice, unde, de asemenea, a refuzat recoltarea.
În cauză, se fac cercetări sub aspectul infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
Totodată, conducerea inspectoratului a dispus verificări pe linie internă, pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările. Inspectoratul de Poliție Județean Cluj se delimitează ferm de orice comportamente ilegale, care aduc atingere Statutului polițistului și avem toleranță zero față de orice derapaj”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

2 din 10 şoferi recunosc că s-au urcat băuţi la volan. 60% susţin că „nu erau beţi, ci doar consumaseră puţin alcool”

Caz halucinant în Vaslui. Adolescent, găsit spânzurat, iar părinții au fost băuți și au crezut că minorul era plecat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter