Național

Caz halucinant în Vaslui. Adolescent, găsit spânzurat, iar părinții au fost băuți și au crezut că minorul era plecat.

Situație halucinantă în Vaslui! Un adolescent de 16 ani a fost găsit spânzurat în curtea casei. Părinții au fost în stare de ebrietate și au crezut că minorul era plecat.

Părinții au fost cei care l-au găsit pe adolescent spânzurat și au chemat Poliția, dar abia după câteva zile| Foto: pixabay.com Părinții au fost cei care l-au găsit pe adolescent spânzurat și au chemat Poliția, dar abia după câteva zile| Foto: pixabay.com

 

 


Un adolescent de doar 16 ani a fost găsit spânzurat în curtea casei și în stare de putrefacție.

 


Potrivit aktual24.ro, părinții au fost cei care l-au găsit și au chemat Poliția, dar abia după câteva zile, pentru că, spun ei, au fost beți și au crezut că fiul lor era plecat de acasă.

„La data de 18.08.2024, IPJ Vaslui a fost sesizat de către părinții unui minor în vârstă de 16 ani, cu privire la faptul că, l-au găsit pe acesta, în curtea locuinței, spânzurat.
Polițiștii și cadrele medicale ajunse la fața locului, au constatat decesul minorului, cadavrul fiind în stare de putrefacție. Părinții victimei au declarat că de câteva zile au fost în stare de ebrietate și au crezut că minorul este plecat de la domiciliu”, a transmis IPJ Vaslui.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Deținut ucis în Penitenciarul Gherla. A fost spânzurat în baie de colegii de celulă.

Descoperire macabră în Cluj! Un bărbat a fost găsit spânzurat lângă o stână.

Ultimele Stiri
abonare newsletter