Actualitate

Accident grav între 3 maşini şi un autotren, pe strada Corneliu Coposu. Trei persoane, transportate la spital. FOTO

Un accident rutier grav a avut loc marţi dimineaţă, 1 octombrie, pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca. Trei persoane rănite au fost transportate la spital.

Accident grav între 3 maşini şi un autotren, pe strada Corneliu Coposu | Foto: ISU Cluj Accident grav între 3 maşini şi un autotren, pe strada Corneliu Coposu | Foto: ISU Cluj

 

 


Un accident rutier grav a avut loc marţi dimineaţă, 1 octombrie, pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca. Trei persoane rănite au fost transportate la spital. 

Accident grav între 3 maşini şi un autotren, pe strada Corneliu Coposu | Foto: ISU Cluj

„Accident rutier pe strada Corneliu Coposu. A fost vorba despre o tamponare între 3 autoturisme și un autotren. O femeie și un bărbat nu au putut ieși singuri din autoturisme, astfel că pompierii i-au extras în siguranță folosind echipamentele din dotare, pentru a nu agrava posibilele leziuni. Au primit îngrijiri medicale la fața locului 5 persoane, însă numai 3 dintre acestea au fost transportate la spital. Mai exact, a fost vorba despre o femeie de aproximativ 35 de ani și doi bărbați în vârstă de 23, respectiv 41 de ani. La intervenție au luat parte o autospecială cu modul de descarcerare și o autospecială cu apă și spumă, respectiv o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. De asemenea, au intervenit și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean”, a transmis ISU Cluj. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident grav între două mașini și un autotren, la Dej. Bărbat rănit, descarcerat de pompieri. UPDATE: Victima, transportată la spital.

Accident grav în Vâlcele. O mașină a intrat într-un cap de pod. Două persoane, transportate de urgență la spital.

Accident pe strada Traian Vuia. O femeie de 50 de ani, transportată la spital.

abonare newsletter