Actualitate

Polițiștii clujeni despre minorii ieșiți pe geamurile unei mașini pe autostrada A3. Se fac verificări. VIDEO

Un șofer și-a lăsat copiii să stea în șezut pe geamul mașinii în timp ce conducea pe autostrada A3. Polițiștii s-au autosesizat.

Și-a lăsat copiii să stea în șezut pe geamul mașinii în timp ce conducea pe autostradă | Foto: captura video - Info trafic Cluj-Napoca Și-a lăsat copiii să stea în șezut pe geamul mașinii în timp ce conducea pe autostradă | Foto: captura video - Info trafic Cluj-Napoca

 

 


Este de necrezut cât de inconștienți pot fi unii șoferi. Un șofer și-a lăsat copiii să stea în șezut pe geamul mașinii în timp ce conducea pe autostradă

 


Cel care a surprins aceste imagini l-a claxonat de câteva ori pe șoferul inconștient de pericolul la care și-a supus copiii, până când cei doi băieți au intrat în mașină. De asemenea, pe filmare se aude cum șoferul spune că va sesiza poliția în acest caz. 

Biroul Autostrăzi A3  s-a autosesizat din oficiu cu privire la apariția imaginilor, urmând să fie stabilite toate circumstanțele în care a avut loc evenimentul și aplicate măsurile legale.


„Cu privire la apariția în mediul online a unui videoclip ce surprinde două persoane ieșind pe geamurile unui autovehicul, aflat pe un sector de autostradă, vă informăm că reprezentanții Biroul Autostrăzi A3 s-au sesizat din oficiu, urmând să fie stabilite toate circumstanțele în care a avut loc evenimentul și aplicate măsurile legale.
Totodată, în urma apariției în spațiul public a unui document oficial, respectiv răspuns către petent, care ar fi fost emis de către Inspectoratul de Poliție Județean Cluj, Poliția Municipiului Cluj-Napoca - Biroul Rutier, înregistrat sub nr. 663.519 din 03.10.2024, precizăm următoarele:
Documentul mai sus menționat nu a fost elaborat și emis de către instituția noastră, existând neconcordanțe în ceea ce privește numărul de înregistrare, data emiterii și titulaturile persoanelor semnatare. În acest caz, conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări, urmând ca, în funcție de rezultatele obținute, să fie luate măsurile legale”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cât de inconștient să fii?! Și-a lăsat copiii să stea în șezut pe geamul mașinii în timp ce conducea pe autostradă. VIDEO.

Inconștiență la cote maxime! Un șofer clujean a intrat cu viteză pe trotuarul străzii Brassai Sámuel și a dărâmat stâlpii de delimitare. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter