Actualitate

Cât de inconștient să fii?! Și-a lăsat copiii să stea în șezut pe geamul mașinii în timp ce conducea pe autostradă. VIDEO.

Când vine vorba de inconștiența unora în trafic, parcă nimic nu ne mai poate surprinde, însă unii șoferi chiar întrec orice limită.

Și-a lăsat copiii să stea în șezut pe geamul mașinii în timp ce conducea pe autostradă | Foto: captura video - Info trafic Cluj-Napoca Și-a lăsat copiii să stea în șezut pe geamul mașinii în timp ce conducea pe autostradă | Foto: captura video - Info trafic Cluj-Napoca

 

 


 

 


Este de necrezut cât de inconștienți pot fi unii șoferi. Spre exemplu, un șofer și-a lăsat copiii să stea în șezut pe geamul mașinii în timp ce conducea pe autostradă. 

 


Un șofer a fost suprins de un alt participant la trafic la trafic cum conducea pe Autostrada Transilvania, în dreptul localității Turda, în timp ce copiii săi stăteau în șezut pe geamul mașinii. 

Cel care a suprins aceste imagini l-a claxonat de câteva ori pe șoferul inconștient de pericolul la care și-a supus copiii, până când cei doi băieți au intrat în mașină. De asemenea, pe filmare se aude cum șoferul spune că va sesiza poliția în acest caz. 


Dacă ar fi să găsim un vinovat în toată această poveste, este clar șoferul mașinii, deoarece ar fi trebuit să-și îndrume copiii despre modul în care ar trebui să se comporte pasagerii unui autovehicul pe parcursul unei călătorii pentru a nu perturba concentrarea și liniștea șoferului și implicit a celorlalți participanți la trafic. 

Mai mult decât atât, să nu uităm pe viteza maximă legale pe autostradă este de 130 km/h, dar mulți șoferi aleg să depășească limita legală. Așa că, să-ți lași copiii să facă astfel de gesturi și la o asemenea viteză, nu poți fi altceva decât indiferent și inconștient de pericolele la care îl expui. 


Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Inconștiență la cote maxime! Un șofer clujean a intrat cu viteză pe trotuarul străzii Brassai Sámuel și a dărâmat stâlpii de delimitare. VIDEO

Pericol pe patru roți! Un șofer beat a provocat accident la Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter