Actualitate

Accident pe DN 1 Cluj-Turda, între două autoturisme! Două persoane au ajuns la spital.

Un accident rutier a avut loc între două autoturisme pe DN 1 Cluj-Turda, soldat cu rănirea a două persoane.

Accident pe DN 1 Cluj-Turda, între două autoturisme | Foto: ISU Cluj Accident pe DN 1 Cluj-Turda, între două autoturisme | Foto: ISU Cluj

 

 


 

Vineri, 4 octombrie, a avut loc un accident rutier cu două mașini implicate pe DN 1 Cluj-Turda, soldat cu rănirea a două persoane. 


 

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul a avut loc în apropierea localității Feleacu, județul Cluj. În accident au fost implicate două autoturisme, iar două persoane au suferit sâni ușoare, fiind evaluate medical. 


Traficul rutier a fost oprit în ambele direcții pentru a permit efectuarea cercetării la fața locului. Momentan, autoritățile nu au transmis dacă traficul a fost reluat în condiții normale. 

De asemenea, ISU Cluj a transmis că din fericire nu au existat victime încarcerate, însă două persone au necesitat îngrijiri medicale, ambele prezentând afecțiuni ușoare. Totuși, acestea au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare. 


„A fost o tamponare între două autoturisme, fără victime încarcerate. Două persoane au necesitat îngrijiri medicale, ambele prezentând afecțiuni usoare. Au fost preluate de către un echipaj SAJ și vor fi transportate la spital.”, a transmis ISU Cluj pentru monitorulcj.ro. 

Cum s-a produs accidentul?

Potrivit IPJ Cluj, se pare că o tânără de 25 de ani ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens, întrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani. 


„Astăzi, 4 octombrie a.c., în jurul orei 12.50, a fost raportat un accident de circulație pe DN1 E60, pe raza localității Feleacu.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că o tânără, de 25 de ani, care circula cu autoturismul din direcția municipiului Turda înspre municipiul Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din județul Mureș.

În urma evenimentului, bărbatul de 33 de ani și o tânără de 25 de ani, pasageră în autoturismul care circula dinspre Turda înspre Cluj, au fost transportați la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.”, a transmis IPJ Cluj pentru monitorulcj.ro. 

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier în Moldovenești. O femeie a fost transporată la spital.

Accident rutier în zona podului Ira din Cluj-Napoca. Au fost implicate trei maşini.

Ultimele Stiri
abonare newsletter