Actualitate

Atenție, șoferi! Circulație restricționată în Jucu și Apahida.

Atenție, șoferi. Circulația va fi restricționată în Jucu și Apahida, din cauza unor lucrări.

Circulație restricționată în Jucu și Apahida | Foto: Directia Regionala de Drumuri si Poduri Cluj - Facebook Circulație restricționată în Jucu și Apahida | Foto: Directia Regionala de Drumuri si Poduri Cluj - Facebook

 

 


 

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj (DRDP) a anunțat că marți, 8 octombrie 2024, vor începe lucrările de montare a parapetului metalic cu față dublă și lățime de montaj redusă pe DN 1C, km 16+200 – km 24+400, pe raza localităților Jucu și Apahida, județul Cluj. 


 

Prin urmare, lucrările se vor realiza pe sectoare de 500 m, iar circulația se va desfășura pe câte o bandă de circulație din două, pe ambele sensuri.


„Estimăm finalizarea lucrărilor până la data de 31.10.2024.

Lucrările se efectuează în vederea creșterii siguranței participanților la trafic prin separarea fizică a sensurilor de mers.


Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară.”, a transmis DRDP Cluj. 

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Lucrările la drumul expres de la Tureni, progres de 60% în teren. Un nou termen pentru finalizarea conexiunii dintre A3 și DN1.

Drum spectaculos din zona de munte a Clujului, în proces de modernizare. Lucrări de asfaltare pe traseul Finișel-Muntele Rece.

Ultimele Stiri
abonare newsletter