Actualitate

Prognoza meteo la început de noiembrie. La ce temperaturi să ne așteptăm la Cluj-Napoca.

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru începutul lunii noiembrie.

Prognoza meteo la început de noiembrie | Foto: Eliza Lucaciu – monitorulcj.ro Prognoza meteo la început de noiembrie | Foto: Eliza Lucaciu – monitorulcj.ro

 

 


Administraţia Națională de Meteorologie a emis, marţi, 8 octombrie, prognoza meteo actualizată pentru intervalul 8 octombrie - 4 noiembrie 2024.

 


Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Meteorologii au anunţat vreme caldă în această săptămână, cu temperaturi maxime ce vor depăşi 20 de grade Celsius. 

Săptămâna 7 – 14 octombrie
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sudice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.


Săptămâna 14 – 21 octombrie
Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile sud-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 21 – 28 octombrie
Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. 


Săptămâna 28 octombrie – 4 noiembrie
Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Vremea la Cluj la început de noiembrie

Începutul lunii noiembrie va aduce la Cluj-Napoca temperaturi maxime de 12 grade Celsius. De asemenea, temperaturile minime vor fi de minus patru grade. 


Vremea la Cluj-Napoca la început de noiembrie | Foto: accuweather.com

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Toamna își intră în drepturi în luna octombrie. Prognoza meteo pentru toată luna.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea, marţi, 8 octombrie, la Cluj-Napoca?

Ultimele Stiri
abonare newsletter