Actualitate

Nervi întinși la maxim. Întârziere de 12 ore pentru un zbor WizzAir care trebuia să plece de pe Aeroportul Cluj.

Pasagerii zborului WizzAir care trebuia să decoleze, marți dimineață, de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca cu destinația Madrid sunt nevoiți să suporte o întârziere de 12 ore, cauzând nemulțumiri și tensiuni în rândul celor afectați.

E haos, din nou, din cauza Wizz Air| Foto: Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj - Facebook E haos, din nou, din cauza Wizz Air| Foto: Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj - Facebook

 

 


Pasagerii zborului Cluj-Napoca - Madrid, operat de compania WizzAir, sunt nevoiți să aștepte peste 12 ore în aeroport. 

 


Avionul trebuia să decoleze marți, 8 octombrie, la ora 05:40, dar acesta va pleca doar la ora 17:30, potrivit site-ului aeroportului.

Zborul Wizz Air din Cluj spre Madrid, întârziat cu 12 ore | Sursa: airportcluj.ro

Monitorulcj.ro a solicitat un punct de vedere de la compania aeriană WizzAir.


Update ora 15:00

„Zborul Wizz Air W4 3401 de la Cluj-Napoca către Madrid din 8 octombrie a fost, din păcate, amânat, deoarece aeronava planificată pentru zbor a trebuit să fie supusă unei verificări tehnice neplanificate, iar aeronava de schimb, care venea de la o altă bază, nu a putut ateriza la Cluj-Napoca pentru un timp din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (ceață), ceea ce a dus la expirarea timpului de serviciu al echipajului. Zborul este acum programat să opereze la ora locală 17:30 cu noul echipaj. Pasagerii care au făcut rezervări direct la compania aeriană au fost informați cu privire la modificarea zborului lor prin intermediul aplicației, SMS și e-mail.


Wizz Air își cere scuze față de toți pasagerii afectați și îi asigură că face tot posibilul pentru a minimiza perturbările. Siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavelor este prioritatea noastră principală.

Wizz Air investește continuu în excelență operațională. În perioada ianuarie-octombrie 2024, Wizz Air și-a îmbunătățit performanța în ceea ce privește punctualitatea zborurilor din România cu 13% față de aceeași perioadă a anului trecut și a atins o rată de finalizare a zborurilor de 99,6%, una dintre cele mai ridicate din industrie, ajungând la procentul de 100% zboruri finalizate pentru mai multe luni din acest an”, au transmis reprezentanții WizzAir.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ceața a creat probleme pe Aeroportul Cluj. Două zboruri, redirecționate spre Sibiu.

Peste 10 ore întârziere pentru zborul Basel - Cluj-Napoca, operat de Wizz Air. „Nu mai acceptăm întârzieri”. FOTO.

Ultimele Stiri
abonare newsletter