Actualitate

Ionuț Hanțig a întors patru scaune la Vocea României, iar antrenorii au fost impresionați de apariția neașteptată: „Tu reprezinți ideea Vocii României” VIDEO

Ionuț Hanțig a fost o prezență spectaculoasă în audițiile pe nevăzute de la Vocea României din 11 octombrie. Concurentul i-a impresionat pe antrenori cu piesa „Unholy”.

Ionuț Hanțig a făcut show la Vocea României | Foto: Vocea României Ionuț Hanțig a făcut show la Vocea României | Foto: Vocea României

 

 


Vineri seara, scena „Vocea României” a vibrat sub vocea și prezența lui Ionuț, un tânăr artist care își caută cu ardoare locul în lumea muzicii

 


Ionuț are 20 de ani și studiază regia de operă la Conservatorul de Muzică din Cluj-Napoca. A început să cânte prin imitație. La 10 ani a descoperit-o pe Lady Gaga și felul de a fi al artistei i-a dat curajul să fie el însuși, să-ș îmbrățișeze vulnerabilitățile și să își etaleze autenticitatea.

CITEȘTE ȘI:
EXCLUSIV. Ionuț Hanțig, un tânăr student din Cluj, pregătit să cucerească scena „Vocea României”

 În trecut, a participat la X Factor, ajungând până în semifinale. Acum, Ionuț vede în Vocea României o rampă de lansare și visează ca până la 30 de ani să câștige un Grammy. 


Ionuț i-a uimit pe jurați: „Tu reprezinți ideea Vocii României”

În audiții a cântat melodia „Unholy” și a întors toate scaunele.

„Mi se pare că, în sfârșit, s-a cântat piesa asta așa cum ar trebui să fie cântată. Pe lângă asta, îmi place extraordinar de tare mesajul pe care îl reprezinți tu cu totul. Este despre libertate, curajul de a fi cine ești cu adevărat și cred că ești un exemplu care ar trebui să fie dat mai des. Ești un băiat tare deștept, o prezență foarte mișto și o voce cum nu sunt foarte multe. Ești special cu totul!”, a declarat Theo Rose.


Horia Brenciu i-a spus lui Ionuț că acesta reprezintă idea Vocii României.

„Tu reprezinți ideea Vocii României. Ești cu spatele, vine cineva și cântă, mă întorc și ceea ce mă întâmpină vizual este 180 de grade și îmbogățește ceea ce credeam la început. De asta îți mulțumim amândoi că ai avenit astăzi la Voce”, a adăugat Horia Brenciu.


„Mie mi-a plăcut foarte mult varianta ta. Un pic mai mult decât varianta lui Sam Smith. Mi s-a părut că ai adus ceva nou, interesant. Mi-ar plăcea foarte mult să lucrăm împreună pentru că am impresia că ai un potențial de spectacol fantastic”, a spus Smiley.

„Eu o să recunosc că m-am întors prima pentru că, în general, eu fac lucruri atunci când simt să le fac. Nu le fac niciodată dacă nu simt. Am simțit că tu ești un concurent cu care eu m-aș putea conecta. Îmi pari genul de om care ar face o alegere neașteptată. Cred că ți-ar fi bine în echipa mea. Abia aștept, dacă vii și sper să vii-n echipa mea, să descopăr cu tine ce poți tu să cânți, mai mult decât crezi tu că poți să cânți. Mi-ar plăcea să mă alegi, îți spun cu mâna pe inimă”, a adăugat Irina Rimes.

Irina Rimes și-a văzut doleanța îndeplinită pentru că Ionuț a ales să meargă în echipa ei.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV. Andrei și Marcus Mureșan, fraţii din Cluj care au întors toate scaunele la Vocea României: „Am avut foarte mari emoţii, dar ne-am simţit norocoşi.”

Cosmin Mariciuc, studentul din Cluj care a întors toate scaunele la Vocea României! Pe cine a ales tânărul?

Ultimele Stiri
abonare newsletter