Actualitate

VIDEO. Târgul de la Negreni a blocat complet traficul! Șoferii s-au luat cu „mâinile de cap”

Târgul de la Negreni, unul dintre cele mai vechi târguri din România, a provocat haos în traficul rutier. Coloanele de mașini s-au întins pe zeci de kilometri.

Târgul de la Negreni a dus la blocarea traficului | Foto: monitorulcj.ro Târgul de la Negreni a dus la blocarea traficului | Foto: monitorulcj.ro

 

 


Târgul de la Negreni, unul dintre cele mai vechi târguri din România, a provocat haos în traficul rutier. 

 


Evenimentul anual, care atrage mii de vizitatori și comercianți din toate colțurile țării și din străinătate, a dus la blocarea completă a circulației în zonă. Șoferii s-au văzut nevoiți să petreacă ore întregi în coloană, în timp ce încercau să traverseze localitatea.

Șoferii au stat în cozi interminabile ca să ajungă în Cluj-Napoca.


Coloanele depășeau zeci de kilometri, menționează șoferii care au rămas blocați în ambuteiaj. Șoferii exasperați și-au pierdut răbdarea.

„Am nepoțelul în spate, fiica mea este însărcinată. Așteptăm să iasă lumea de la târg, să intre, să se plimbe. Ce să facem, asta este situația”, a transmis una dintre șoferițele blocate în trafic.


„Stăm aici de 3 ore. Venim după un zbor de 10.000 de km”

„Stăm aici de 3 ore. Venim după un zbor de 10.000 de km și după 30 de ore pe drumuri ne-am trezit că stăm și nimeni nu face nimic. Am vorbit cu Poliția care a ieșit într-un final să decongestioneze traficul dar deja nu se mai putea face acest lucru pentru că de pe toate drumurile și parcările ieșeau mașini și au blocat drumul spre Cluj. În 3 ore ne-am mișcat 200 de metri și nu știm când vom ieși”, a transmis o altă femeie blocată în traficul din Negreni.

Poliția recomandă trasee imposibile, cu ocolișuri de zeci și sute de kilometri

Întrucât traficul rutier poate fi semnificativ îngreunat, Poliția a recomandat trasee imposibile, cu ocolișuri de zeci și sute de kilometri.


Rute ocolitoare recomandate de polițiștii clujeni:

  • Pentru cei care se deplasează din Cluj-Napoca spre Oradea e recomandată ruta prin Zalău – Nușfalău – Aleșd.
  • Cei care vin dinspre Oradea spre Cluj-Napoca pot opta pentru ruta Bucea – Remeți – Lunca Vișagului – Valea Drăganului.

Sursa video: Monitorulcj.ro

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„Raiul” vechiturilor. A început ediția de toamnă a Târgului de la Negreni.

Celebrul Târg de la Negreni revine în octombrie! Este „raiul colecționarilor” de vechituri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter