Actualitate

Polițistă din Cluj, medaliată cu aur la Campionatul European de Powerlifting

Elena Raluca Ioniță, inspector de poliție în Cluj, a obținut patru medalii de aur la competiția europeană de Powerlifting.

O polițistă din Cluj a obținut patru medalii de aur la campionatul european de Powerlifting|Foto: Raluca Ioniță O polițistă din Cluj a obținut patru medalii de aur la campionatul european de Powerlifting|Foto: Raluca Ioniță

 

 


Competiția s-a desfășurat în Braga (Portugalia), iar Raluca a reușit să ridice 106 kg la proba de genuflexiuni, 55 de kg la proba de împins din culcat și 120 de kg la proba de îndreptări, la categoria de greutate de 60 de kg.

Raluca Ioniță, medaliată cu aur la Campionatul European de Powerlifting|Foto: Raluca Ioniță

Elena Raluca Ioniță este inspector de poliție în cadrul Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Cluj-Napoca, este originară din Iași, iar la finalul săptămânii trecute a participat la „European Police And Fire Games”, unde a reușit sa obțină patru medalii de aur.


Polițista din Cluj a reușit să obțină patru medalii de aur la European Police And Fire Games|Foto: Raluca Ioniță

Anul competițional se încheie pentru sportiva Raluca Ioniță cu participarea la Campionatul Mondial de Powerlifting din Islanda, unde aceasta speră să-și îmbunătățească recordurile personale, sub îndrumarea antrenorului Ovidiu Pănăzan, președintele Federației Române de Powerlifting.

Sportiva Raluca Ioniță, alături de Ovidiu Pănăzan, președintele Federației Române de Powerlifting|Foto: Raluca Ioniță

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Jocurile Paralimpice Paris 2024. Judokanul clujean Alex Bologa a cucerit medalia de aur.

Ultimele Stiri
abonare newsletter