Actualitate

Vremea se răceşte la Cluj. Temperaturi mai coborâte decât cele specifice perioadei, la sfârşitul lunii octombrie şi începutul lunii noiembrie.

Meteorologii anunţă că temperaturile vor fi mai coborâte decât cele specifice perioadei, la sfârşitul lunii octombrie şi începutul lunii noiembrie.

Vremea se răceşte la Cluj | Foto: Eliza Lucaciu – monitorulcj.ro Vremea se răceşte la Cluj | Foto: Eliza Lucaciu – monitorulcj.ro

 

 


Administraţia Națională de Meteorologie a emis, vineri, 18 octombrie, prognoza meteo actualizată pentru intervalul 21 octombrie – 18 noiembrie 2024.

 


Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Potrivit prognozei, temperaturile vor fi mai coborâte decât cele specifice perioadei, la sfârşitul lunii octombrie şi începutul lunii noiembrie. 

Săptămâna 21 – 28 octombrie
Valorile termice vor fi uşor mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a ţării. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi deficitar la nivelul întregii ţări.


Săptămâna 28 octombrie - 4 noiembrie
Temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.Cantităţile de precipitaţii vor fi uşor excedentare în regiunile extracarpatice, dar şi local deficitare în nord-vest, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Săptămâna 4 – 11 noiembrie
Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.


Săptămâna 11 – 18 noiembrie
Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări. 

Vremea la Cluj-Napoca

Sfârşitul lunii octombrie aduce la Cluj-Napoca temperaturi maxime de 16 grade Celsius. De asemenea, se vor înregistra temperaturi minime de minus 2 grade Celsius. 


Vremea la Cluj-Napoca până la sfârşitul lunii octombrie | Foto: accuweather.com

Între 1 - 18 noiembrie, la Cluj-Napoca, se vor înregistra temperaturi maxime de 10 grade Celsius. Totodată, temperaturile minime vor fi de minus 2 grade Celsius. 

Vremea la Cluj-Napoca la începutul lunii noiembrie | Foto: accuweather.com
Vremea la Cluj-Napoca până la jumătatea lunii noiembrie | Foto: accuweather.com

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un singur copac are efect de răcire cât două aparate de aer condiționat care funcționează timp de 24 de ore

Lumea în 2050: orașe inundate, Amazonul transformat în savană, regimuri politice dictatoriale

Ultimele Stiri
abonare newsletter