Actualitate

Alegeri prezidenţiale în Republica Moldova. Secţii de votare deschise la Cluj-Napoca.

Duminică, 20 octombrie, au loc alegerile prezidenţiale în Republica Moldova. Sunt deschise secţii de votare şi la Cluj-Napoca pentru cetăţenii moldoveni.

Secţii de votare pentru cetăţenii din Republica Moldova, deschise la Cluj-Napoca | Foto: Depositphotos.com Secţii de votare pentru cetăţenii din Republica Moldova, deschise la Cluj-Napoca | Foto: Depositphotos.com

 

 


Duminică, 20 octombrie, au loc alegerile prezidenţiale în Republica Moldova. Sunt deschise secţii de votare şi la Cluj-Napoca pentru cetăţenii moldoveni.

 


La Cluj-Napoca, cetăţenii din Republica Moldova pot vota în cele două secţii de votare amplasate în Casa de Cultură a Studenților din Piața Lucian Blaga, numărul 1 – 3

Secţiile de votare sunt deschise între orele 7:00- 21:00.


Alegeri prezidenţiale şi referendum pentru aderare la UE

Cetăţenii din Republica Moldova votează duminică, 20 octombrie, şeful statului pe următorii patru ani. De asemenea, ei votează şi pentru a confirma calea europeană a ţării, printr-un referendum privind modificarea Constituţiei.

În cursa pentru preşedinţia Republicii Moldova s-au înscris 11 candidaţi. Lupta la alegerile prezidenţiale din Republica Moldova se va da între actualul preşedinte, pro-europeana Maia Sandu, şi principalul candidat al stângii Alexandr Stoianoglo, fost procuror general al Republicii Moldova susţinut de Partidul Socialiştilor din Republica Moldova.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Alegeri prezidenţiale şi referendum pentru aderare la Uniunea Europeană, în Republica Moldova

Maia Sandu a anunțat că va candida pentru încă un mandat la președinția Republicii Moldova

UE a votat începerea negocierilor de aderare cu Ucraina și Republica Moldova. Charles Michel: „Un semnal de speranță”

Ultimele Stiri
abonare newsletter