Actualitate

Mesajul sfâșietor al tânărului de 25 de ani din Cluj care a căzut de la etaj și nu a mai putut fi salvat

Tânărul de 25 de ani care a murit luni, 21 octombrie, după ce a căzut de la etajul unui bloc din Cluj-Napoca, a scris cu câteva ore un mesaj sfâșietor pe Facebook.

Tânărul de 25 de ani care a murit luni, 21 octombrie, după ce a căzut de la etajul unui bloc din Cluj-Napoca, a scris cu câteva ore un mesaj sfâșietor pe Facebook | Foto: Facebook victimă Tânărul de 25 de ani care a murit luni, 21 octombrie, după ce a căzut de la etajul unui bloc din Cluj-Napoca, a scris cu câteva ore un mesaj sfâșietor pe Facebook | Foto: Facebook victimă

 

 


Un tânăr de 25 de ani a murit, luni, după ce a căzut de la etajul unui bloc din Cluj-Napoca.

 


El a lăsat un mesaj sfâșietor pe Facebook înainte de tragedie.

„Aveți grijă de voi si de alegerile/deciziile luate! Fericire multă tuturor!”, a scris tânărul pe platforma de socializare.


Apropiații acestuia au fost șocați de cele întâmplate.

„Dumnezeu să te odihnească în pace și să te ierte de alegerea făcută”, „Drum lin printre îngeri dragul meu prieten”, „Nu cred ieri vorbeam râdeam…rămas bun prieten drag. Mult prea devreme te-ai dus, condoleanțe familiei”, sunt câteva dintre mesajele transmise de apropiați.


Ultimul mesaj postat de tânăr înainte de tragedie | Foto: Facebook victimă

Tânărul nu a mai putut fi salvat

Potrivit polițiștilor, incidental s-a produs în după-amiaza zilei de luni, iar în ciuda eforturilor de resuscitare, tânărul de numai 25 de ani nu a putut fi salvat. 

CITEȘTE ȘI: 
Șocant! Tânăr de 25 de ani, căzut de la etajul unui bloc din Cluj-Napoca. Echipajele de intervenție nu au reușit să îl salveze.

„La data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 15.15, Politia Municipiul Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că o persoană de sex masculin ar fi căzut de la etajul unui imobil, din municipiul Cluj-Napoca”, informează IPJ Cluj. 


Din primele cercetări efectuate la fața locului, a reieșit că este vorba de un tânăr de 25 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

„Echipajul medical aflat la fața locului, a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, însă, din nefericire, tânărul a decedat”, arată sursa citată. 

În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă și pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a avut loc evenimentul.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Peste 1.000 de morți în accidente rutiere în primele nouă luni ale anului. Crește numărul șoferilor băuți și fără permis depistați în trafic.

Suporterul echipei „U” Cluj mort la 21 de ani, comemorat la meciul U BT - Valencia Basket din EuroCup

Ultimele Stiri
abonare newsletter