Actualitate

Țeparul imobiliar Traian Onuc nu încetează să uimească. S-a apărat singur la ultimul termen în apel, după o pedeapsă cu executare.

Țeparul imobiliar Traian Onuc, inculpat în patru dosare penale de înșelăciune cu apartamente într-un bloc nefinalizat, nu încetează să uimească, scrie clujust.ro

Traian Onuc | Foto: captură ecran video Youtube CLUJUST Traian Onuc | Foto: captură ecran video Youtube CLUJUST

 

 


Potrivit clujust.ro, Traian Onuc, inculpat în patru dosare penale de înșelăciune cu apartamente într-un bloc nefinalizat, nu încetează să uimească. 

 


La ultimul termen în apel, într-un dosar în care la fond a primit 2 ani și 10 luni închisoare cu executare, s-a apărat singur și a invocat toate cererile posibile în speranța că va tergiversa judecata căci în 29 octombrie se prescrie fapta. Nu a ținut, iar instanța Curții de Apel Cluj a amânat pronunțarea pentru 28 octombrie.

După ce la termenul din 11 octombrie, cauza a fost amânată pentru ca inculpatul să-și poată angaja avocat, Onuc s-a prezentat la termenul din 21 octombrie singur, susținând că a făcut demersuri, dar avocații nu vor să-l reprezinte din cauza onorariului mic pe care poate să-l plătească, astfel că a cerut avocat din oficiu.


Președintele completului de judecată i-a explicat că nu este obligatorie prezența avocatului din oficiu căci limita de pedeapsă este până în 5 ani și că își poate face singur apărarea. Menționăm faptul că primul dosar în care Onuc este inculpat, care este și cel mai voluminos, datează din 2017.

Citește continuarea articolului pe clujust.ro


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Traian Onuc, cel mai mare țepar imobiliar al Clujului, condamnat la 4 ani de închisoare. Are de plătit 15.000 de euro unei familii păgubite.

Încă un mandat de arestare pe numele lui Traian Onuc, cel mai mare țepar imobiliar al Clujului. Prejudiciu de 15.000 de euro

Ultimele Stiri
abonare newsletter