Actualitate

O femeie a amenințat că se aruncă de la etajul unui bloc de pe Calea Florești. Pompierii au intervenit de urgență.

Mai multe echipaje de poliție și pompieri au intervenit, marți seara, la blocul West City Tower de pe Calea Florești din Cluj-Napoca după ce autoritățile au fost sesizate de un bărbat cu privire la posibila tentativă de suicid a soției sale.

O femeie a amenințat că se aruncă de la etajul unui bloc de pe Calea Florești| Foto: Info Trafic Cluj - Napoca - Facebook O femeie a amenințat că se aruncă de la etajul unui bloc de pe Calea Florești| Foto: Info Trafic Cluj - Napoca - Facebook

 

 


Mai multe echipaje de poliție și pompieri au intervenit, marți seara, la blocul West City Tower de pe Calea Florești unde o femeie ar fi fost aflată într-un balcon și amenința că se va arunca de la etaj.

 


Salvatorii au ajuns la locul incidentului, însă femeia nu era de găsit.

Ulterior, ea a fost găsită în Mărăști și transportată la Psihiatrie.


„La data de 22 octombrie, în jurul orei 19:10, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de un bărbat cu privire la posibila tentativă de suicid a soției sale, în vârstă de 38 de ani, în cartierul Mănăștur.
Echipajele de poliție și ISU Cluj au intervenit de urgență, dar persoana nu a fost găsită la fața locului.
Ulterior, femeia a fost depistată în cartierul Mărăști la locuința sa. Ulterior, aceasta a fost internată într-o unitate medicală de specialitate pentru investigații suplimentare”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mamă şi fiu, cercetaţi pentru tentativă de omor după ce au bătut un bărbat până la inconștiență

Situație incredibilă! O tânără, victimă a unui atac violent în Dubai, acuzată de „tentativă de sinucidere"

Ultimele Stiri
abonare newsletter