Actualitate

Suspiciune de crimă în Cluj-Napoca. Bărbat de 34 de ani, găsit mort în casă cu urme de violență. Vecin: „Ne temem toți!”

Caz șocant în Cluj-Napoca! Un bărbat de 34 de ani a fost găsit decedat, cu urme de agresiune fizică pe corp.

Caz șocant în Cluj-Napoca! Bărbat de 34 de ani, găsit decedat cu urme de violență. Vecin: „O crimă oribilă... Ne este frică!”|Foto: pixabay.com Caz șocant în Cluj-Napoca! Bărbat de 34 de ani, găsit decedat cu urme de violență. Vecin: „O crimă oribilă... Ne este frică!”|Foto: pixabay.com

 

 


Polițiștii clujeni au fost sesizați despre faptul că într-un bloc din municipiul Cluj-Napoca o persoană ar fi fost găsită decedată. 

Cazul a fost semnalat spre finalul săptămânii trecute, vineri, printr-un apel la 112. 


„S-a stabilit identitatea bărbatului decedat, în vârstă de 34 de ani. Acesta prezenta urme de agresiune fizică la nivelul abdomenului.

CITEȘTE ȘI: 
Un bărbat din Sibiu a fost ucis în stradă. A fost găsit mort lângă o bancă în curtea unei biserici.

Cadavrul a fost transportat la IML Cluj, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, informează, miercuri, IPJ Cluj la solicitarea monitorulcj.ro


Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, de către organele de cercetare penală din cadrul IPJ Cluj - Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

„O crimă oribilă... Ne este frică!”

Vecinii bărbatului decedat în apartamentul situat într-un imobil de locuințe de pe strada Galați sunt cuprinși de panică și îngrijorați în privința propriei siguranțe. 


„Am aflat azi de la un vecin că a avut loc o crimă oribilă la noi în bloc (...). Unui tânăr de aproximativ 35 de ani i-a fost tăiat gâtul și a fost omorât chiar la el în apartament. Ne temem acum toți din bloc! Cine știe ce nebuni circulă pe aici?!”, a notat unul dintre vecinii bărbatului decedat în mesajul trimis pe adresa redacției monitorucj.ro

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cum s-a produs crima șocantă din București. Cadavrele, găsite în baie, ascunse în saci.

Ultimele Stiri
abonare newsletter